Stil života

Evo čega se odrekla Jelena Đoković kako bi bila vitka: Nije mi teško da se ovako hranim! (FOTO)

Ona je prava reklama za vegansku ishranu
Nutricija 24.10.2016. - 18:18h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Jelena Đoković je zagovornica zdrave hrane. Pošto Novak boluje od celijakije cela porodica je odavno izbacila namirnice koje sadrže gluten. Novak je nedavno u intervjuu za Forbes priznao da ponekad jede ribu, a Jelenina ishrana je striktno veganska i bazira se na sirovoj hrani.

 

"Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode i šećer. Moja ishrana se sastoji se od 70 posto sirove hrane i 30 posto kuvane (supe, testenina, kinoa, pirinač). Nemam problema s glutenom, ali izbegavam ga. Da li je teško ovako se hraniti? Ne, ako znaš zašto to radiš i dobro si informisan o svemu.

 

Pre udaje za Novaka: Ovako je Jelena Đoković izgledala pre 8 godina! (FOTO)

 

Da, teško je nači prave namirnice, pripremljene na zdravi način. Zbog toga je organiziranje i informiranje ključ svega. Srećna sam jer imam partnera koji baš poput mene želi da ostane zdrav i jak", napisala je jednom prilikom na svom Instagram profilu.

 

U našem društvu još uvek vladaju predrasude o vegetarijanstvu i veganstvu, ali Jelena je zaista prava reklama za te tipove ishrane.

 

Kombinacijom zdrave hrane i redovnim fizičkim aktivnostima održava svoju zavidnu figuru koju je pokazala u simpatičnim videima objavljenim na Instagramu.

 

Nastali su u sklopu porodičnog druženja povodom 2. rođendana njihovog sina Stefana, a zgodna mama bila je obučena u kratki šorts i top koji je otkrio vitku liniju.

 

Ovo Jelena Đoković sprema sinu za doručak! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs