U TOP FORMI

GAZI 5. DECENIJU I KAŽU DA JE NAJZGODNIJA PEVAČICA NA SVETU: Zahvaljujući ovoj navici izgleda brutalno dobro!

Evo kako izgleda njen jelovnik

Fitnes & Nutricija
Autor:
GAZI 5. DECENIJU I KAŽU DA JE NAJZGODNIJA PEVAČICA NA SVETU: Zahvaljujući ovoj navici izgleda brutalno dobro!
Foto: Profimedia

Za pevačicu Nikol Šerzinger kažu da je jedna od najzgodnijih na svetu, a mi smo otkrili u čemu je njena tajna. Ima 43. godine, a na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Ako mislite da je na nekom strogom režimu ishrane i da gladuje kako bi imala savršenu figuru, varate se. Evo kako se ona hrani, koja hrana se nalazi u njenom frižideru, a koja je zabrnjena:

"U frižideru imama uvek svež paradajz, sireve, ćuretinu i belo meso, bademovo mleko, kokosova vodu, ali i ostale klasične potrepštine. I voda, mnogo vode. Morate se hidrirati", rekla je pevačica.

Nikol nema ustaljen plan ishrane, ali nekih stvari se pridržava, kako je i sama priznala, dugi niz godina. Pogotovo što je izuzetno fizički aktivna, a njeni koncerti sadrže i zahtevne koreografije. Zbog toga joj je bitno da telo ne izgladnjuje, već nahrani svim što mu je potrebno.

PROMENILA JE SAMO JEDNU NAVIKU I SKINULA PREKO 50 KILOGRAMA: Ova devojka je dokaz da je sve moguće! (FOTO)

Doručak

Nikol bira da prvi obrok bude bogat proteinima i složenim ugljenim hidratima. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom, poslužen sa poširanim jajima i dimljenim lososom. To njenom telu daje puno nemasnih proteina, zdravih masti i Omega-3.

Kada traži nešto malo drugačije, rado će se pojesti i prženu slaninu sa kajganom, ili ovsenu kašu sa godži bobicama i drugim voćem bogatim antioksidantima. Ključ je raznolikost.

Ručak

Kada je u pitanju centralni obrok, Nikol se trudi da bude podjednako zdrav kao doručak, ali je količinski manji. Najčešće bira salate sa piletinom ili ćuretinom, kao i suši, a ukoliko nije previše gladna, odlučiće se za čorbu sa povrćem.

Sa druge strane, ukoliko joj je potrebno još energije, često priprema sočivo, pasulj, ali i pirinčane nudle sa laganim sosovima od povrća.

JEDE SVE, BAŠ NIČEGA SE NE ODRIČE, I U 6. DECENIJI IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Ovo je dijeta Nikol Kidman!(FOTO)

Večera

Kako je i sama rekla, uglavnom je uveče mrzi da kuva, te naručuje hranu ili jede u restoranu. Za poslednji obrok u danu Nikol bira pirinač sa nemasnim proteinima, ili manje porcije paste sa kuvanim povrćem.

Kad žudi za nečim manje zdravim, obožava da naručuje meksičku hranu dosta sira, i poznato je da se svako malo prepusti pici.

Ali s obzirom da većinu vremena jede zdravo i ne upušta se svakodnevno u nezdravu hranu, lako održava idealnu kilažu bez previše napora.

Užine

Naravno, između obroka, Nikol praktikuje zdrave užine. Bademi, svež kokos, bebi šargarepe i sveže povrće, svakodnevno su na njenom meniju, a kada su u pitanju dezerti, izbor pada na različito voće.

Pevačica kaže da najbolje rezultate postiže uravnoteženom ishranom i vežbanjem umerenosti. Što se tiče vežbanja, ona je zagovornik kardio treninga, a uživa u pilatesu i jogi.

Ipak, ne izbegava ni jači trening ako "pretera" sa nezdravom hranom.

A tu smo upravo došli do onog glavnog. Nikol je neko ko je izrazito posvećen treninzima i to je glavna tajna njenog dobrog izgleda. Ona vežba 3 puta nedeljno. Pevačica kombinuje kardio trenige, sa vežbama snage, a najviše uživa u plesu. " Nije potrebno da odlazite u teretanu, samo pustite muziku i prepustite se ritmu. Ono je najbolji kardio program koji aktivira sve mišiće na telu i sagorva puno kalorija", rekla je ona.

HAJDI KLUM (48) OTKRILA KAKO OSTAJE VITKA I NAKON 4 POROĐAJA: Kuvam svakog dana! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs