NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

PROMENILA JE SAMO JEDNU NAVIKU I SKINULA PREKO 50 KILOGRAMA: Ova devojka je dokaz da je sve moguće! (FOTO)

Verovali ili ne, ova devojka je promenom samo jedne navike uspela da liniju dovede do savršenstva

Fitnes & Nutricija
22:08h Autor:
PROMENILA JE SAMO JEDNU NAVIKU I SKINULA PREKO 50 KILOGRAMA: Ova devojka je dokaz da je sve moguće! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / graceelizabethlc

Žena koja je dnevno znala da popije i do 5 litara soka i ima 7 obilnih obroka je uspela da smrša preko 50 kilograma i napravi neverovantu transformaciju.

Grejs Volski koja ima 33 godine se ceo život borila sa viškom kilograma i nezdravim navikama. Uvek je bila gojazno dete, ali je u jednom trenutku prešla i tu granicu.

"Kada sam shvatila da ima kilograma, bila sam šokirana. Jednostavno nisam bila svesna svojih dimenzija do tad. Tog dana sam rešila da ću potpuno transformisati svoje telo."

"Sve sam ignorisala - moje misli, osećanja, pokretljivost. Nisam se dobro osećala, bila sam skroz posramljena kako izgledam", prisetila se.

Odlazak na kraći put sa porodicom uticao je na njenu odluku: "Zbog gojaznosti nisam mogla da se dobro krećem, bila sam u redu zajedno sa ljudima koji imaju velike zdravstvene probleme, hendikepirani su od rođenja, a ja sam sama sebi ovo uradila. Znala sam da mora nešto da se promeni", bila je jasna. Iako je pokušala mnoge dijete i metode da bi se rešila kilograma, smatrala je da problemu preterane gojaznosti mora da pristupi drugačije: "Na programu sam koji podrazumeva da ne moram da idem u teretanu. Šetnja je moja aktivnost. Takođe, čvrsta sam bila u odluci da jedem samo kad sam gladna. Počela sam da učim da volim sebe, što j etakođe bitna stvar", rekla je.

DIJETA MARGARET TAČER: Za 4 nedelje izgubi se 10 kilograma! Evo u čemu je caka!

"Ranije bih preskakala doručak, a za ručak sam znala sama da pojedem i celu picu i to onu najveću. Jedan moj obrok je izgleda kao da je spemljen za 4 osobe".

Verovali ili ne, iz ishrane je izbacila šećer i rezultati su vrlo brzo postali vidljivi. "Moje telo je odmah odreagovalo, a samo sam izbacila šećer iz ishrane. Biću potpuno iskrena, bilo je teško, ali sam čvrsto rešila da uspem. Sve je u našoj glavi, ako dovoljno želimo nešto, onda to možemo i da ostvarimo."

"Vrlo je važno slušati svoj organiza, on će nam sve reći. Nikakve rigorozne dijete nisu potrebne. Ako pažljivo osluškujemo, znaćemo kad nam je dosta", kaže ona i dodaje da je, takođe, vrlo bitno biti fizički aktivan, ali i pronaći aktivnost koja vam najviše prija.

"Ako ne uživamo, to znači da nije dobro za nas", zaključuje ona.

VODITELJKA SE KUNE U OVAJ REŽIM ISHRANE: Ovako je Sanja Kužet skinula 20 kilograma - i izgleda sjajno!(FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs