BRAVO

Na izgledu joj zavide žene širom sveta: Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku liniju Gven Stefani! (FOTO)

U 51. godini joj polazi za rukom da izgleda bolje od duplo mlađih devojaka, a sve to zahvaljujući ovim naikama

Fitnes & Nutricija
Autor:
Na izgledu joj zavide žene širom sveta: Ovaj način ishrane je zaslužan za vitku liniju Gven Stefani! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica, Gven Stefani (51), svojim stasom privlači veliku pažnju već godinama, a nedavno je otkrila kako joj uspeva da izgleda tako dobro.

Kako se hrani i od kojih navika nikako ne odustaje pročitajte u nastavku teksta.

Već decenijama se strogo pridržava ovih pravila i tvrdi da ukoliko se ovako ponašate i pratite ove savete nikad sa kilažom nećete imati problema.

Na prvom mestu je hidratacija

Voda je vrlo važna za funkcionisanje našeg organizma. Gven se trudi da popije minimun 2 litre tečnosti dnevno. Ako telo nije hidrirano, metabolizam se usporava i ma koliko se trudili nećete moći da održite dobar izgled. "Hidriranje je osnova dobrog izgleda", naglašava ona.

Ovom treningu Džej Lo može da zahvali na izvajanim mišićima: Efikasan trening od 20 minuta je sve što vam treba!(VIDEO)

Kuvana hrana i umerenost

Ona izbegva da jede po restornima jer kaže da tako nikad ne zna koji sastojci su tačno korišćeni. Umesto toga ona kuva za svoju porodicu i trudi se da se ishrana bazira na zdravim namirnicama. Uglavnom za ručak jede belo meso ili ribu i dosta povrća. Proteini i vlakna su bitni ukoliko želite da vam telo bude vitko, a to zna i Gven pa se trudi da to bude i najzastupljenije u njenom jelovniku.

Balans pre svega

Iako se trudi da jede zdravo i hranu koja nije masna, narano da joj se dogodi da pojede i čokoladu ili se počasti sokom. "Ne iscrpljujuem svoje telo po svaku cenu. Ukoliko osetim da mi nedostaje šećer, naravno da ću pojesti čokoladu. To je sasvim ok. Ali ću se već narednog dana vratiti na staro i voditi računa šta unosim u organizam", kaže pevačica.

U 5. deceniji izgleda bolje nego kada je imala 20 godina: Sve to zahvaljujući samo jednoj vežbi! (FOTO)

Plešite

Fizička aktivnost je vrlo bitna, kako za dobar izgled, tako i za dobro mentalno zdravlje. "Fizička aktivnost mora da bude zabavna i da u njoj uživam, zato uvek biram ples. Pustim omiljenu muziku, dobro se zabavim, a ujedno i sagorim kalorije."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs