Vredi probati

Večeras idite na spavanje u mokrim čarapama: Nemački narodni lek sprečava sve bolesti!

Možda vam zvuči ludo, ali Nemci ovu tehniku koriste već dugi niz godina i tvrde da dosta pomaže
Medicina
18:52h Autor:
Večeras idite na spavanje u mokrim čarapama: Nemački narodni lek sprečava sve bolesti!
Foto: Profimedia

Da biste uspeli da izbegnete većinu bolesti, osnovni uslov jeste da vam imunitet bude jak.

Kada je imuni sistem ojačan do maksimuma, organizam je teško podložan virusima, ali i ozbiljnijim oboljenjima. Posebno bi trebalo da se čuvate u sezoni prehlada i tokom promenljivog vremena, koje koristi ovaj osetljivi trenutak da oslabi prirodni mehanizam odbrane vašeg tela.

Ukoliko ste ipak podlegli prehladi, prvi savet svakog lekara jeste da se dobro odmorite i naspavate, kao i da unosite dosta tečnosti, a univerzalni lek za prehladu koji bi svima pomogao još uvek ne postoji. Tu je i stara dobra terapija domaćom supom i čajevima, koja okrepljuje organizam i pomaže mu da se izleči.

Ipak, tu je još jedan trik za koji do sada možda niste ni čuli. Možda vam zvuči ludo, ali Nemci je koriste već dugi niz godina i tvrde da dosta pomaže.

Jedite ove dve namirnice zajedno 14 dana: Skidaju salo i holesterol, popravljaju krvnu sliku!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U pitanju je spavanje sa mokrim čarapama!

Ova metoda poboljšava cirkulaciju, otklanja nesanicu, ali i leči simptome gripa i prehlade bolje nego hiljadu tableta! Takođe, ovaj način lečenja smiruje groznicu, jer zapravo greje telo. Suština ove nemačke metode jeste dobra cirkulacija - što je protok krvi veći, šanse da se razbolite su sve manje.

Sve što treba da uradite jeste da pred spavanja zagrejete stopala u toploj vodi, a potom potopite par tankih, pamučnih čarapa u hladnu vodu. Iscedite višak vode iz čarapa, obujte ih i odmah lezite. Preko morkih obujte vunene čarape i mirno spavajte.

Ujutro ćete primetiti da su mokre čarape sada suve, a da se vi osećate mnogo bolje, kao i da ste spavali bolje i mirnije nego inače.

Ruski onkolog leči rak i srce ovom smesom: Samo pomešajte tri sastojka! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs