Probajte, vredi

Lepa i na pragu pedesete: Pravilo koje svaka žena treba da zna!

Život se s godinama definitivno menja iz korena. Ne izgledamo, ali i ne razmišljamo isto u svojim dvadesetim i pedesetim
Nega
16:48h Autor:
Lepa i na pragu pedesete: Pravilo koje svaka žena treba da zna!
Foto: Profimedia

Godine nam ne donose samo bore i višak kilograma, naprotiv. Žena u svojim pedesetim može da se ponosi bogatim životnim iskustvom, lepotom i zrelošću koja se novcem ne može kupiti. To je samo još jedan od dokaza da svaka žena svoje godine i bore treba da prigrli.

Dostojanstveno starenje podrazumeva pravlnu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i adekvatnu negu. Hormonalne promene usled menopauze osim na emotivnom, i te kako su vidljive i na fizičkom nivou, naročito na licu. Prvi znaci su suvoća i gubitak gustine kože, kao i neujednačen ten.

Ovakvi problemi se šminkom ne mogu prikriti. Da bi puder lepo izgledao na vašem licu, treba da ima dobru podlogu. To znači da koža pre svega treba da bude hidrirana i nahranjena. Isto je i sa karminom ili senkama za oči. Područje oko usana i očiju takođe zahteva odgovarajuću negu. Koža mora da diše, da ima odgovarajuću dnevnu i noćnu negu, bez osećaja težine na licu - u suprotnom, šminka će samo napraviti pogrešan efekat.

U suštini, samo negovana, uredna i čista žena je lepa žena. I za takvom ženom će se svaki muškarac okrenuti. Godine joj samo mogu biti saveznik, a prava nega i kvalitetni kozmetički proizvodi su nam, srećom, na dohvat ruke.

Na tržištu postoji idealan proizvod koji će vam pomoći kod svih problema sa kožom sa kojima možete da se suočite u menopauzi. Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se menja, uvodeći anti ejdž proizvode koji su rezultat intenzivnog naučnog istraživanja i ciljano deluju na probleme poput gubitka gustine kože, suvoće i hrapavosti tena kod žena starijih od 50 godina.

Foto: Promo
Foto: Promo

Danas je u toku prava revolucija uz nastanak Neovadiol kompenzacionog kompleksa* nege za kožu: revolucija koja preoblikuje vašu kožu na više nivoa, vraća joj mladolikost, energiju, mekoću i blistavost.

Neovadiol sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka, koja zajedno deluju na obnavljanje gustine, volumena, sjaja i mladolikosti vaše kože tokom menopauze. Zahvaljujući povećanoj koncentraciji sastojka Pro-Xylane u značajnoj meri vraća gustinu i glatkoću koži, smanjuje bore, staračke fleke i pigmentaciju. Vaš ten u trenu izgleda mlađe, svežije, čvršće i ujednačenije.

Svež, cvetni miris linije donosi mešavinu nota jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina, uz naznake mošusa i ljubičice u dubini, što doprinosi osećaju spokojstva i mira, dok tekstura Neovadiol nege istovremeno kožu čini svežom, mekom i nahranjenom.

Stoga, drage čitateljke, ukoliko želite da vaša koža izgleda zdravo i mladoliko, pošaljite nam svoje podatke na mail adresu redakcija@stil-magazin.com i darivaćemo vas uzorcima iz Neovadiol linije za zrelu kožu i kožu u menopauzi. Prvih 30 najbržih žena dobija poklon.

*kompenzacioni kozmetički kompleks

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs