kako joj stoje šiške?

ŠIŠKAMA NOVA ŠANSA: Marija Kilibarda razmišlja o promeni imidža! Šta vi mislite? (FOTO)

Jedna od najlepših Srpkinja je u dilemi da li da pusti šiške

Nega
00:10h Autor:
ŠIŠKAMA NOVA ŠANSA: Marija Kilibarda razmišlja o promeni imidža! Šta vi mislite? (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Marija Kilibarda (40) nosi prirodnu lepotu, neodoljiv osmeh i vulkansku pozitivnu energiju punih 20 godina koliko je gledamo na televiziji.

Na njenu pojavu niko nije imun, pa redovno dobija pregršt komplimentata na račun izgleda, bilo da je tip -top skockana u subotnjoj emisiji "150 minuta" ili u potpuno prirodnom izdanju koje privatno preferira.

Marijin zaštitni znak je i sjajna, zdrava i duga kosa. Iako nije sklona transformacijama, prelepa voditeljka je pre više godina nosila šiške.

Ona se sada nalazi pred novom promenom imidža, ali kako nije sigurna da li su šiške najbolje rešenje, zatražila je pomoć od svojih pratioca na Instagramu pre nego što donese konačnu odluku.

- Šiškama nova šansa? -upitila je svoje pratioce, nakon čega je usledila lavina komentara.

"Šiške ti stoje tako retro! Definitivno im daj šansu". "Tebi sve lepo stoji", "Holivudski", Stoje ti vrhunski" "Savršeno", "Šiške su zakon pogotovo kad se uđe u neke godine...podmlađuju i daju neki poseban šmek", samo su neki od komentara koji podržavaju Marijinu promenu. Oglasila se i glumica Jelena Gavrilović, napisavši da se njoj sviđaju šiške.

Sa druge strane, bilo je i onih koji ipak misle da je najbolje da Marija odustane od te ideje.

-Iz svog bogatog iskustva sa šiškama da ti kažem - ne upuštaj se u to opet. Idi skači padobranom ili tako nešto- napisala je jedna korisnica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs