ODUŠEVLJENJE NA VRHUNCU

DRAGANA KOSJERINA BLISTA U EMISIJI OLIMPIJSKO POPODNE: Studio je proključao kada je ugostila osvajače medalja!

Jedna od najlepših srpskih voditeljki tokom trajanja Olimpijade svojim znanjem i pojavom daje poseban pečat kolažnoj emisiji "Olimpijsko popodne" na RTS-u

Celebrities
20:01h Autor:
DRAGANA KOSJERINA BLISTA U EMISIJI OLIMPIJSKO POPODNE: Studio je proključao kada je ugostila osvajače medalja!
Foto: PrintscreenRTS

Dok se srpski sportisti i sportiskinje bore za medalje u Tokiju, prelepa voditeljka Dragana Kosjerina (33) blista vodeći emisiju "Olimpijsko popodne" u tandemu u tandemu sa Acom Stojanovićem.

Jedno od najlepših tv lica svakog popodneva dok traje takmičenje iz studija RTS-a oduševljava gledaoce svojim voditeljskim umećem, osmehom, lepotom, samopouzdanjem, ali i elegantnim stajlinzima.

U studiju RTS-a posebno je bilo emotivno kada je voditeljski par ugostio osvajačice medalja u tekvondou, zlatnu Milicu Mandić i bronzanu Tijanu Bogdanović, kao i srebrnog strelca Damira Mikeca.

- Ogromne su razlike u prethodnih 9 godina. Ni strani mediji nisu verovali da može da se ponovi ovaj uspeh. Od Londona 2012. godine, bila sam devojčurak, prvi put na OI, znali smo zašto smo došli, imala sam jaka leđa i išli smo do cilja. U Riju je bilo drugačije, ali nisam uspela da se izborim sa tim pritiskom i u drugoj borbi sam videla da nije to bilo dovoljno. U Tokiju nisam sumnjala u sebe, ali sam se dosta preispitivala. Znala sam da je to to, da smo poslednji put u ovom sastavu svi zajedno na OI. Stavila sam sve na papir, pročitala sam neke stvari i kada smo ušli u borbu, znala sam šta treba da radim. Nije bilo lako, išla sam iz borbe u borbu- rekla je Milica Mandić.

Dragana Kosjerina i Milica Mandić i Tijana Bogdanović
foto: PrintscreenRTS

Tijana je priznala da je bila uplakana posle prve borbe kojan nije prošla kako je očekivala.

- Znali smo žreb par dana pre odlaska na OI i da ćemo u prvom kolu protiv Španjolke, aktuelne evropske šampionke. Trenirala je kod nas i mi kod njih. U naletu je, imala sam težak žreb, ali zato postoji repasaž. Izgubili smo prvo kolo, bila sam uplakana posle te borbe, ali dala sam sebi sat, dva da to isplačem, a onda rekla da ću osvojiti medalju. Kada pogledam iza sebe šta smo sve prošli i prebrodili, zaslužili smo medalju, borili se do kraja i uspeli- rekla je Tijana.

Milica Mandić i Tijana Bogdanović
foto: PrintscreenRTS

Harizmatična Dragana je u istom stilu nastavila i danas.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen/RTS

Odevena u crno- belu haljinu ponovo je publiku ostavila bez daha svojom lepotom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs