TAJNA DOBROG IZGLEDA

Već pola veka svako jutro započinje na ovaj način: Zbog toga u 78. godini ima telo top modela! (FOTO)

Njena tajna je sasvim jednostavna. Svako može da izgleda dobro bez obzira na godine, kaže ona

Fitnes & Nutricija
11:34h Autor:
Već pola veka svako jutro započinje na ovaj način: Zbog toga u 78. godini ima telo top modela! (FOTO)
Foto: printscreen youtube / Barbara Currie Yoga

Telom kakvo ima Barbara Kuri ne mogu da se pohvali ni mnogo mlađe devojke, a ona kaže da uz malo truda svako može da ima savršeno izdefinisane mišiće.

Do 30-te godine je živela potpuno nezdrav način života, a onda je jednog jutra odlučila da potpuno promeni svoje navike. Od tada, svako jutro započinje na isti način. Čim se probudi, obuče udobnu odeću i odradi trening joge.

Pre nego što je otkrila jogu radila je kao stjuardesa, a kada se udala i rodila dvoje dece, dosta vremena je provodila u kući. S obzirom da je nikad mesto nije držalo, otkrila je časove joge i zaljubila se u ovaj vid rekreacije.

"Moja tadašnja instruktorka je bila žena u 60-im godinama i izgledala je savršeno. Izgledala je bar 20 godina mlađe. Tad sam pomislila da i ja želim u njenim godinama da izgledam tako dobro. Ta misao me je vodila i nikad nisam preskočila ni jedan trening", kaže Barbara.

Lisa u 56-oj ima telo iz snova: Zahvaljujući ovoj navici može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama! (FOTO)

foto: printscreen youtube / Barbara Currie Yoga

Moja ljubav prema jogu je bila toliko velika da sam završila sve moguće kurseve i postala i sama instruktor.

"Ja sam živi dokaz da nikada niste previše stari da biste se pokrenuli i promenili život. Od domaćice sam postala fitnes instruktorka i ispunila sve svoje snove".

"Joga časovi su odlični jer će pokrenuti svaki mišić i zategnuti ih. Mnogi su u zabludi da se ovim načinom treninga ne može održavati liniji, ali moram da kažem da to nije istina. Joga samo deluje lako za izvođenje. Kada krenete na treninge shvatite koliko energije zahteva".

Perikoneova dijeta: Zahvaljujući ovom režimu ishrane kraljici Leticiji polazi za rukom da i u 5. deceniji ostane vitka!

foto: printscreen youtube / Barbara Currie Yoga

Dobra stvar kod joge je to što osim uticaja na fizički izgled, ona ima veliku moć i u poboljšanju zdravlja, kako psihičkog, tako i fizičkog.

"Po mom mišljenju, joga je apsolutno najbolja stvar za vaše mentalno zdravlje. Sa svim teškim stvarima koje se dešavaju oko nas, uči nas da treniramo svoj um i fokusiramo se na stvari na kojima smo zahvalni.

Verovali ili ne, ona ima 51 godinu, a izgleda mlađe od ćerke: Sve zahvaljujući samo jednoj navici! (FOTO)

Kada govorimo o fizičkom zdravlju, ne postoji bolest za koju joga nema lek. Kreirana je tako da svaki položaj stimuliše određene nerve i delove tela, tako da donosi olakšanje u velikom broju slučajeva.

Pomaže zglobovima, jača kosti, pomaže disanju, čuva zdravlje srca i oslobađa vas svake napetosti.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs