TAJNA DOBROG IZGLEDA

Lisa u 56-oj ima telo iz snova: Zahvaljujući ovoj navici može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama! (FOTO)

Njene savete treba pažljivo slušati...

Fitnes & Nutricija
Autor:
Lisa u 56-oj ima telo iz snova: Zahvaljujući ovoj navici može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Njenom izgledu niko ne može da nađe ni jednu manu. Iako je napunila 56 godina, njeno telo je u top formi i savršeno izvajano. Sa pratiocima na društvenim mrežama, Lisa Rina, često deli fotografije na kojima se vide rezultati konstantnog rada na sebi.

Evo u čemu je njena tajna:

"Za mene je biti u formi oduvek bilo važno, a vežbanje je sastavni deo mog života. Srećom, rođen sam, pre svega, sa dobrim genima, ali svakako ništa nisam prepustila slučaju. Redovni treninzi su što se mene tiče, obavezni".

Vežbanje je za nju poput pranja zuba, ono se podrazumeva. "Bilo koji vid fizičke aktivnosti je dobar. Ne volim ustaljenu rutinu, pa sam tako isprobala sve vidove treninga. Od tenisa, do zumbe", kaže ona.

U 70-oj dobila telo kakvo nije imala ni sa 20: Sve to zahvaljujući ovim jednostavnim pravilima! (FOTO)

Bitno je pronaći ono što najviše odgovara vama i u čemu najviše uživate. "Svi smo različiti, ono što meni odgovara možda neće vama i obrnuto. Istražujte dok ne nađete savršen tip vežbi". Važno je da uživate u onome što radite.

"Mom tipu tela najviše prija joga". Lisa kaže da je zahvaljujući njoj održala liniju, ali i poboljšala zdravlje.

Druga aktivnost u kojoj uživa je ples. To je prema njenim rečima, najbolji vid rekreacije. Pustite muziku, pratite ritam, uživate, a kalorije se tope.

Majka i kćerka smršale 80 kilograma: Samo smo promenile jednu stvar! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Što se tiče ishrane, ona se trudi da se hrani zdravo, ali ne krije da uživa i u "zabranjenim" namirnicama s vremena na vreme. Poručuje da je najbitnije slušati telo i dati mu ono što traži. "Tako sa linijom nikad nećete imati problema", zaključuje Lisa.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs