odlučno

Majka i kćerka smršale 80 kilograma: Samo smo promenile jednu stvar! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Gde ima volje ima i načina. Tu izreku su i dokazale ove dve žene

Fitnes & Nutricija
Autor:
Majka i kćerka smršale 80 kilograma: Samo smo promenile jednu stvar! Evo o čemu je reč! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/just.jme.allison

Ko god želi da smrša, može da smrša, ali ako ima jaku volju. Donosimo vam jednu priču koja zaista inspiriše. Naime, radi se o majci i kćerki koje su odlučile da promene nešto vezano za svoj izgled.

Džejmi Alison i Kalista Džons su zajedno izgubile oko 80 kilograma, a evo i kako!

Motivisale su sebe promenom načina života

Džejmi (40) i Kalista (18), kao i većina nas, u novu godinu ušle su sa odlukom da poboljšaju kondiciju i zdravlje. Bilo je to 2016. godine kada su odlučile da nešto promene u svom životu. Upisale su se na časove plesa.

Za tri godine, ples je potpuno promenio njihov život na bolje

Otkrile su novi smer plesa koji je ujedinio džez muziku, ples osamdesetih godina prošlog veka, jogu, pilates i kikboks. Iako zvuči čudno, ovaj vid aktivnosti potpuno je promenio njihov način života.

Te promene u njihovom životu pozitivno su uticale na sve sfere života

Kada je video pozitivne promene na ženi i kćerki, i otac je odlučio da se prilagodi novom, zdravijem načinu života. Stoga se cela porodica okrenula zdravijem načinu života. Jeli su sveže i zdrave namirnice, kuvanu hranu i dosta su pešačili. Promene su bile pozitivne i vidljive - cela porodica postala je fit.

S obzirom da se cela Amerika bori sa problemom gojaznosti, ova porodica je pravi izuzetak. Oni su odlučili da se odupru ovoj pošasti na svoj način. Nekako je odluka pala da to bude aktivnost u vidu plesa koja je pokrenula zdrav način života.

Ova porodica kaže da je sve u navici i želji da uspeš. Jednostavno su se okrenuli zdravijem i aktivnijem načinu života, a rezultati su veoma brzo došli.

Nakon tri godine, majka i kćerka kažu da su srećnije, zadovoljnije svojom slikom u ogledalu, dosta pozitivnije i zdravije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs