PAŽLJIVO ČITAJTE

Linda Evanđelista puni 55 godina i izgleda bolje nego ikad: Dragoceni bjuti saveti manekenke za top formu!

Iako se povukla iz sveta mode, ona je zadržala izgled zahvaljujući kojem je pokorila modnu scenu 90-ih godina. Ovo je njena tajna

Nega
19:48h Autor:
Linda Evanđelista puni 55 godina i izgleda bolje nego ikad: Dragoceni bjuti saveti manekenke za top formu!
Foto: Profimedia

Njeno lice se ne zaboravlja tako lako, pa je zato u svetu mode ostavila neizbrisiv trag, a danas dok korača 6-om decenijom izgleda jednako dobro kao i pre 30 godina.

Ona je dokaz da su godine samo broj i da se sa pravom negom starenje može zaustaviti.

Ne krije da je pristalica estetskih korekcija, ali samo ukoliko se rade sa merom. Nekoliko puta je radila botoks i kaže da se ne kaje ni najmanje. "Ko još želi bore na licu? Ja ne", rekla je jednom prilikom Linda.

Njen mladolik izgled je rezultat redovnog odlaska kod kozmetičara, ali i pravilne ishrane. Takođe, njeno telo ostaje vitko tokom godina zahvaljujući disciplini i ishrani koje se čvrsto drži.

Neverovatan život opake zavodnice iz telenovele Rubi: Pobedila je rak dojke, a u 39. godini postala baka! (FOTO)

Od presudne je važnosti da naša ishrana održava ph ravnotežu u telu, da bude zdrava i da ima dovoljno hranjivih elemenata. Pazim šta jedem, ali dozvolim sebi i po koji "ispad".

Smatram da svako lišavanje stvara želju. Kada jednom nedeljno pizza "prođe" kroz moju kuću, nekad joj odolim, a u nekim prilikama se počastim bar jednim parčetom.

Generalno, volim da u mojoj ishrani bude zastupljeno povrće, žitarice, mahunarke, kokosovo ulje, avokado. Balans je ključ.

Latino ljubavnici čiji šarm jednostavno nema konkurenciju: Oni su najpoželjniji muškarci! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs