pogledajte

Latino ljubavnici čiji šarm jednostavno nema konkurenciju: Oni su najpoželjniji muškarci! (FOTO)

Milioni obožavateljki širom sveta danas će poželeti srećan rođendan Enrikeu Iglesijasu.

Vip priča
11:39h Autor:
Latino ljubavnici čiji šarm jednostavno nema konkurenciju: Oni su najpoželjniji muškarci! (FOTO)
Enrike Iglesijas, Foto: Profimedia

Poznati španski pevač danas puni 45. godina a provešće ga u društvu svoje dugogodišnje partnerke Ane Kurnjikove i njihovo troje dece.

Od samog početka karijere, Enrike je na glasu kao veliki zavodnik, a tome je sigurno doprinela i činjenica da je on sin Hulija Iglesijasa.

Dan kada je Holivud plakao: Za slavnim zavodnikom žene išle i u smrt! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Legendarni Hulio jedan je od najpoznatijih "latino lovera" svih vremena. Ovaj izraz danas se povezuje isključivo sa zavodnicima latino porekla, ali mnogi ne znaju da je zapravo nastao zbog italijanskog glumca Rudolfa Valentina, prvog pravog globalnog seks-simbola.

Smislili su ga holivudski moćnici, kao odgovor na niz likova koje je Valentino odigrao i s kojima ga je javnost poistovetila. Valentino je uticao i na fizičke karakteristike koje se pripisuju tom tipu muškaraca.

Slavni glumac se zapustio do neprepoznatljivosti: Fanovi zabrinuti, pitaju se šta mu se dogodilo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Latino lover" je tamnokos i markantan, egzotičan i šarmantan, romantični zavodnik koji s neverovatnom lakoćom osvaja ženska srca.

Prerana Valentinova smrt u 32. godini života ostavila je prazninu na filmskoj sceni, ali holivudski studiji ubrzo su počeli da lansiraju nove "latino lovere". Prvi novi seks-simbol nakon Valentina bio je Ramon Novaro, glumac rođen u Meksiku.

Enrike Iglesijas priznao: Volim divlji seks, ali mi muškost otkaže kada se napijem!

foto: Profimedia

Danas se ovaj izraz koristi samo za izvorne latino-zvezde. Jedan od najpoznatijih "latino lovera" nove generacije definitivno je Antonio Banderas, španski glumac koji je u 90-ima napravio velik proboj u Holivud.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs