Vredne i lepe

Čime su se bavile dame iz kraljevskih porodica pre braka: Jedna je dobila dete sa dilerom droge! (FOTO)

Dame koje su danas članice kraljevskih porodica jednom su odlučile da poslušaju svoje srce, bez obzira na očekivanja i protivljenje roditelja, i udaju se svoje izabranike plemićke krvi.

Vip priča
13:03h Autor:
Čime su se bavile dame iz kraljevskih porodica pre braka: Jedna je dobila dete sa dilerom droge! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekada su se bavile uobičajenim zanimanjima novinarke, profesionalne sportistkinje, konobarice, bankarske službenice, savetnika ili televizijske voditeljke, da bi im se zatim život preokrenuo za 180 stepeni. Međutim, nećemo dužiti sa uvodom, već odmah prelazimo na konkretne primere, a reč je o ženama koje veoma dobro poznajete. Nakratko ćemo obići Evropu i otkriti detalje iz njihovih pređašnjih života.

Kraljica Leticija

foto: Profimedia

Sve do objavljivanja veridbe sa tadašnjim princom Filipom, kraljica Leticija je radila kao prezenter vesti na španskoj televiziji. Novinarsku karijeru započela je na mreži CNN, a bila je specijalni izveštač sa mesta dešavanja nesreća kao što je potonuće naftnog tankera Prestige, ili rat u Iraku, a upravo tokom tog perioda upoznala je svog izabranika.

Kejt Midlton

foto: AP / Chris Jackson

Kao i veliki broj parova, princ Vilijam i Kejt Midlton upoznali su se tokom studiranja na Univerzitetu Saint Andrews u Škotskoj. Ona je izučavala istoriju umetnosti, ali se istovremeno bavila konobarisanjem. Ipak, kasnije je priznala da se nije dobro snalazila. Pored toga, oprobala se i u nabavci opreme za kompaniju Jigsaw, ali i u radu u porodičnoj firmi za organizaciju dečijih rođendana. Pomagala je u fotografisanju, veb dizajnu, marketingu, ali i pokrenula liniju odeće namenjenu najmlađima. Naravno, sve navedene uloge je napustila nakon što se verila.

Megan Markl

foto: Profimedia

Kao nekada Grejs Keli, Megan Markl se pre udaje oprobala u glumačkoj profesiji. Danas je ljubitelji serija najviše pamte po ulozi Rejčel Zejn u ostvarenju Suits, međutim zaigrala je i u serijama General Hospital, CSI, 90210, Without a trace, Fringe, Castle… Pored uloga u serijama, snimala je i filmove, kao što su Remember Me i Horrible Bosses. Međutim, malo njenih fanova zna da je pre bavljenja glumom pisala pozivnice za venčanja, ali i one koje su sa adrese modne kuće Dolce & Gabbana slate poznatim ličnostima.

Šarlin, kneginja od Monaka

foto: Profimedia

Pre udaje za princa od Alberta, 2011. godine, ova dama bila je profesionalna sportistkinja. Poreklom je iz Afrike, a učestvovala je na Olimpijskim igrama u Sidneju, u disciplini 4 x 100 metara u plivanju. Tokom karijere, bila je pobednica brojnih nacionalnih i međunarodnih takmičenja, ali i pozirala za sportske naslovnice.

Mete-Marit od Norveške

foto: Profimedia

O prošlosti ove dame puno se piše i priča, jer je pre udaje za norveškog prestolonaslednika studirala u Oslu, bavila se konobarisanjem i zatrudnela sa dilerom narkotika, te postala samohrana majka. Ono što je interesantno jeste da je i sama imala probleme sa zavisnošću. Sadašnjeg supruga upoznala je na jednom rok festivalu.

Princeza Meri od Danske

foto: Profimedia

Aktuelna princeza i supruga princa Frederika od Danske završila je studije prava i trgovine, te je radila u nekoliko marketinških agencija, ali i kao savetnica. Pored toga, jedno vreme je predavala engleski jezik, i bila menadžer odeljenja u kompaniji Microsoft.

Princeza Dajana

foto: Profimedia

Do veridbe sa princom Čarlsom, koja se dogodila u februaru 1981. godine, Dajana Spenser, bila je zaposlena u školi za decu u Londonu. Ovaj deo života biće prikazan u 4. sezoni serije Kruna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs