DAJE REZULTATE

Jutarnji joga trening: Za samo 15 minuta do savršeno oblikovanog tela! Pokrenite se, ovo stvarno može svako! (VIDEO)

Lak i efikasan trening, koji će preoblikovati celo telo rekordnom brzinom

Fitnes & Nutricija
Autor:
Jutarnji joga trening: Za samo 15 minuta do savršeno oblikovanog tela! Pokrenite se, ovo stvarno može svako! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Joga je odavno pozanta kao tehnika koja ne napreže telo, nije invanzivna i naporna, a donosi izuzetne rezultate. Na Youtube kanalu Boho Beautiful savetujeu žene kako da se zdravo hrane i da pravilno rade joga vežbe da bi došle do savršenih rezultata, boljeg pokretljivosti i snage, ali i zatagnutog i privlačnijeg tela.

"Joga kod kuće svako jutro daje neverovatne rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu. Ove vežbe očvrsnuće vaše mišiće, osnažiti vaše telo, definisati vaš gluteus i smanjiti obim struka i kukova", tvrdi Juliana Spikoluk, iskusni joga instruktor.

Savremeni i užurbani način života često nas dovodi u situaciju kada nemamo vremena da idemo na klasične treninge ili smo uveče, posle posla, prosto preumorni za to. Ovaj način vežbanja, koi iziskuje samo 15 minuta vašeg vremena je upravo iz pomenutih razloga savršen način da vratite telo u formu bez muke i gubitka vremena.

Pored toga što ćete preoblikovati telo ovakvim režimom vežbanja, naučno je dokazano da vežbanje ujutru, na prazan stomak, pokreće metabolizam do maksimuma, podiže nivo hormona sreće, kao i nivo energije i veoma je zdrav za sve organe.

Dakle, sada više nemate izgovor da ne vežbate, jer za to vam je potrebna samo jedna prostirka, telefon ili lap-top i 15 minuta vremena, a rezultati će vas oduševiti.

Zaista mala žrtva za savršeno telo!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs