NEVEROVATNA SLIČNOST

Verovali ili ne, ona ima 51 godinu, a izgleda mlađe od ćerke: Sve zahvaljujući samo jednoj navici! (FOTO)

Možete li prepoznati ko je majka, a ko ćerka? Njihova sličnost uprkos velikoj razlici u godinama je zapanjujuća

Zanimljivosti
11:06h Autor:
Verovali ili ne, ona ima 51 godinu, a izgleda mlađe od ćerke: Sve zahvaljujući samo jednoj navici! (FOTO)
Foto: printscreen instagram / sjeuro

Li Su Jin ima 51 godinu i kao stomatolog živi i radi u Južnoj Koreji, a popularnost širom sveta je stekla zahvaljujući svom mladolikom izgledu.

Mnogi su ostali zapanjeni njenom pojavm, a čak su joj dodelili nadimak "boginja večne mladosti". Uprkos činjenici da korača šestom decenijom života, ona ne izgleda ni dan starije od svoje ćerke.

Njene fotografije su postale viralne na azijskim društvenim mrežama, a zatim su ih preneli i svetski mediji. Mnogima teško polazi za rukom da prepozna ko je majka, a ko ćerka.

Lisa u 56-oj ima telo iz snova: Zahvaljujući ovoj navici može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama! (FOTO)

Kada se pojavila pre nekoliko godina u korejskom TV šouu "Same bad, different dreams" otkrila je da je profil na društvenim mrežama napravila jer joj je nedostajala interakcija s ljudima, s obzirom na to da je njena ćerka prestala da razgovara s njom nakon srednje škole.

Uživala je zatim u pažnji koju je privukla zahvaljujući svom mladolikom izgledu pa je počela da objavljuje svakim danom sve više fotografija. U jednom trenutku ćerka ju je navodno optužila da je zavisna od selfija, ali se tada njihov odnos poboljšao i često poziraju zajedno.

Linda Evanđelista puni 55 godina i izgleda bolje nego ikad: Dragoceni bjuti saveti manekenke za top formu!

Mnogi su ubeđeni da izgleda mladoliko zahvaljujući brojnim operacijama, ali ona sve to demantuje i kaže da nikad nije išla pod "nož" i da je ključ njenog dobrog izgleda balansirani životni stil, optimizam i nega kože.

Ona kaže da ukoliko naučite da udovoljavate sebi, to se odrazi i na izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs