BJUTI TAJNA

Zato njena koža izgleda tako dobro: Ovaj bjuti ritual Dženifer Lopez nikad ne preskače!

Za blistavu kožu vam nisu potrebni skupi tretmani

Nega
16:48h Autor:
Zato njena koža izgleda tako dobro: Ovaj bjuti ritual Dženifer Lopez nikad ne preskače!
Foto: Profimedia

Iako važi mišljenje da slavni imaju blistavu kožu zahvaljujući skupim tretmanima i kremam, to nije blizu istine. Dženifer Lopez je podelia svoju tajnu blistave i mladolike kože.

Ona dobrom stanju tena može da zahvali pravilnoj ishrani. Njena trpeza je bogata svežim namirnicama, a posebno voli voće i povrće. Osim toga pije i puno vode.

Ona je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu i neko ko je disciplinvan kada je rutina u pitanju. Iako je napunila 50 godina, na osnovu njenog izgleda to niko ne bi pomislio.

Ove 3 namirnice posle pedesete mogu da izazovu Alchajmera i demenciju!

Osim zdrave ishrane, Dženifer tvrdi da je kvalitetan san takođe jako bitan za zdrav izgled kože. "Ništa bolje za kožu ne postoji od dobrog odmora", rekla je ona.

"Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna", rekao je njen verenik Aleks Rodrigez. "Mislim da lepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti telo sa duhom. Verujem u meditaciju i da kada ste srećni i osećate radost zračite lepotom", kaže glumica.

Zaštitite kosu od spoljašnih uticaja: Uz ove savete biće puna volumena, negovana i gusta!

Pre spavanja ove korake nikad ne preskače. Uvek temeljno čisti lice nakon vežbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Bez obzira na godišnje doba svakog dana nanosi kremu za zaštitnim faktorom. Ova krema znatno usporava starenje kože, jer je štiti od štetnog uticaja okoline.

Potrebno vam je samo nekoliko ukosnica: 6 predloga za novogodišnju frizuru! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs