Probajte

4 namirnice za fit telo: Ovo Dženifer Aniston jede svakog dana! (FOTO)

Dženifer Aniston prava je fitnes inspiracija. Popularna glumica priznaje da voli da vežba i pazi na svoju ishranu, a rezultati zdravog načina života itekako se vide na njenoj fantastičnoj figuri...

Fitnes & Nutricija
11:57h Autor:
4 namirnice za fit telo: Ovo Dženifer Aniston jede svakog dana! (FOTO)
Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Američka glumica Dženifer Aniston oduvek se hrani zdravo, a otkrila je i tajne svojeg fitnes režima i ishrane.

Slavna 47-ogodišnjakinja priznala koje 4 namirnice jede svaki dan.

Uvek imam artičoke koje su odlične i kada su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Uvek u frižideru imam i povrće poput celera i krastavaca. To su osvežavajuće hrskave grickalice koje volim, rekla je Dženifer.

Dženifer Aniston i Riz Viterspun zajedno na malom ekranu: Serija koja se ne propušta!

foto: Profimedia

Na pitanje za koju vežbu bi se odlučila kada bi morala odabrati samo jednu koju će izvoditi do kraja života, priznala je da obožava metodu vežbanja pod nazivom "The Class" koju je osmislila Tarin Tomi. Taj 75-ominutni set vežbi povezuje klasične vežbe i jogu, izgrađuje snažno telo i čisti um kroz intenzivan fizički trening i terapeutsku muziku.

Kada ima samo 10 minuta vremena za fizičku aktivnost, onda bira set od nekoliko vežbi. "Jedan minut trčanja, jedan minut sprinta, minut hodanja, opet minut trčanja i minut sprinta. Ponovim to još jednom. Ovaj set može protresti vaš organizam", savetuje je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs