Savetuje poznati trener Harli Pasternak

Svakodnevno vežbate, a kilogrami ostaju: Evo šta radite pogrešno!

Trener poznatih osoba, Harli Pasternak, kaže kako ga živcira trend vežbanja joge i pilatesa u svrhu mršavljenja i topljenja masnih naslaga...

Fitnes & Nutricija
10:46h Autor:
Svakodnevno vežbate, a kilogrami ostaju: Evo šta radite pogrešno!
Foto: Profimedia

Naravno da je dobro i pre svega poželjno isprobati sve oblike treninga i pronaći onaj koji vam najviše odgovara i pruža željeni učinak, s obzirom na ciljeve koje smo sami sebi zadali. Ali ako je vaša namera smršati i skinuti masne naslage, neke oblike treninga biste u svakom slučaju trebali izbegavati jer biste se mogli razočarati kada su u pitanju željeni rezultati.

Po tom pitanju izjasnio se trener poznatih osoba i nagrađivani autor Harli Pasternak koji je nedavno izjavio kako ga u poslednje vreme jako nervira trend vežbanja joge i pilatesa u svrhu gubljenja na težini i rešavanja masnih naslaga.

Ravan stomak: Skinite do leta suvišne kilograme sa ovim specijalnim pojasom za mršavljenje!

"Naravno da ti treninzi imaju svoje prednosti i vrednosti, kao što su snaga, definisanje oblika tela, tonus i fleksibilnost" ali, ništa od toga neće biti dovoljno efektivno kako biste smršali.

"Morate se aktivno kretati, morate hodati" kaže i ističe kako je dnevno hodanje jedna od jako dobrih vežbi za gubljenje na težini. Poručuje i kako ne morate u potpunosti napustiti jogu ili pilates ni u kom obliku, ali da ćete se neželjenih, nakupljenih masnoća i kilograma na telu rešiti drugim, aktivnijim oblicima treninga (pritom podrazumeva kardio vežbe) pa bilo to i samo spomenuto svakodnevno hodanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs