Zablistajte

Dame, sjajni predlozi samo za vas: Elegantne haljine koje će vas oboriti sa nogu!

Kod haljina je veoma važno da su spoj kvaliteta, kroja koji ne izlazi iz mode za jednu sezonu, i pristupačne cene

Lepi & Zdravi
16:43h Autor:
Dame, sjajni predlozi samo za vas: Elegantne haljine koje će vas oboriti sa nogu!
Foto: Profimedia

Elegantne haljine su potrebne svakoj dami, jer su idealne za mnoge prilike. Kod haljina je veoma važno da su spoj kvaliteta, kroja koji ne izlazi iz mode za jednu sezonu, i pristupačne cene. Sjajni predlozi su u nastavku, a pomoću njih ćete se osećati fenomenalno u svojoj koži. Bez sumnje ćete privući poglede okoline.

Ova koktel haljina je veoma elegantna i šik. Pogodna je i za dnevne i za večernje događaje. Model je jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. Ovu haljinu možete OVDE poručiti po ceni od 3190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Duge haljine su večite! Ova duga elegantna haljina od muslina u ciklama boji, sa fiksiranim širokim pojasom će svima oduzeti dah. Kada želite efektnu i pre svega udobnu haljinu za predstojeći događaj, ovo je svakako model na koji se možete osloniti. Jednostavnost modela, elegancija fine tkanine i upadljiva boja daće vam osećaj unutrašnjeg zadovoljstva i unaprediti samopouzdanje. Ova haljina može odmah postati vaša OVDE, za 2690 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mini haljina jednostavnog kroja je univerzalan komad koji bi svaka dama trebalo da poseduje, jer ima fantastičnu moć prilagođavanja svim prilikama. Ravnog je kroja, koji prati liniju tela sa 3/4 rukavima, veoma lako se kombinuje i odlična je osnova za dodavanje efektnih aksesoara. Dostupna je i u crnoj boji. Cena haljine je 3590 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Midi duks haljina sa volanima i šljokicama je sinonim za ljubav na prvi pogled!

Haljina je jednostavnog kroja, koji idealno pristaje svakoj figuri, upotpunjen neobičnim i izuzetno efektnim detaljem na rukavima. Onog časa kad je ugledate, vi znate da je to nešto najudobniješto možete obući na sebe. OVDE možete poručiti ovu haljinu, po ceni od 2790 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs