DAN POČINJE DORUČKOM KOJI KOŠTA 40 DINARA: Manekenka važi za najzgodniju ženu, svoju dobru liniju pripisuje 1 namirnici

Prelepa manekenka ističe da je ovaj jelovnik i način ishrane ono što stoji iza njenog savršenog izgleda

Fitnes & Nutricija
07:28h Autor:
DAN POČINJE DORUČKOM KOJI KOŠTA 40 DINARA: Manekenka važi za najzgodniju ženu, svoju dobru liniju pripisuje 1 namirnici
Džidži Hadid, Foto: Printscreen/Instagram

Điđi Hadid je supermodel koji ističe svoju iskrenu ljubav prema hrani, što je prilično neobično u svetu modela gdje se često promoviše restriktivna ishrana. Otkrila je detalje o svom tipičnom dnevnom režimu ishrane, ističući svoj pristup hrani koji se razlikuje od većine ljudi.

Njen dan počinje oko 7 sati ujutru, pri čemu redovno doručkuje. Živeći blizu restorana, često voli da započne dan s kajganom bez hleba, što često naručuje za doručak. Ova kajgana se sastoji od samo dva jajeta, što košta manje od 40 dinara u Srbiji. Uz to obično pije sok od pomorandže ili kafu. Čak i kada je kod kuće, voli da pripremi kajganu jer je to brzinski obrok.

Hadid je dugi niz godina aktivna u jahanju, a u srednjoj školi se bavila i odbojkom, pa joj redovno vežbanje nije strano. Oko 9 sati ujutru, nakon završenih jutarnjih obaveza, ide u teretanu na trening boksa. Do ručka, koji obično konzumira oko 12 sati, obično se javi glad.

"Moj lični moto je: 'Jedi zdravo da ostaneš fit'. Ako ipak želim nešto zdravije, odem na drugo mesto gdje imaju odličnu salatu od rukole koju bih mogla jesti svaki dan", rekla je Điđi.

Điđi Hadid
foto: Profiemdia

Što se tiče popodnevne užine, Điđi obožava sladoled, pa redovno na putu do teretane svakodnevno uzme jedan. Za nju, to je neka vrsta slatkog greha.

Kada je u pitanju večera, to može varirati - ponekad je to samo piće s prijateljima, a ponekad suši ili nešto što sama pripremi.

Điđi Hadid, Viktorijini Anđeli
foto: Reuters / Charles Platiau

Ovakav način ishrane je pomalo neobičan za modela, s obzirom na javnu percepciju o restriktivnoj ishrani u tom svetu. Ipak, Hadid ističe da joj ovakav način ishrane omogućava da se dobro oseća, bez obzira na to što se hrani "običnijim" obrocima.

Pogledajte kako izgleda kada je paparaco uhvati nespremnu:

1 / 10 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs