VISOKA MODA

Megan Markl popravila loš modni utisak: Damsko izdanje verenice princa Harija! (FOTO)

Buduća vojvotkinja Megan Markl, verenica princa Harija nakon sivog kaputa s dvorednim kopčanjem u kojem je razočarala modne kritičare, s crnom je kombinacijom popravila lošu "ocenu"

Vip priča
Autor:
Megan Markl popravila loš modni utisak: Damsko izdanje verenice princa Harija! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl odradili su svoj prvi zvanični angažman od kad je princ postao ambasador za mlade "Commonwealtha" povodom obeležavanja Anzak dana, dana u spomen vojnika koji su bili deo kontingenta australijskih i novozelandskih snaga koji su se borili na Galipolju za vreme Prvog svetskog rata.

Na jutarnjoj misi u Velington Arku par je odao počast svim poginulim vojnicima.

Tuga ih povezala: Otkrivene tajne o bolnom detinjstvu i ljubavna priča princa Harija i Megan Markl!

foto: Profimedia

Megan je za ovu priliku obukla dugi sivi kaput ispod kojeg se nazirala crna haljina, a loš utisak dodatno je naglasio i veliki šešir koji nije bio najbolji odabir. Umesto klasičnih stileto cipela kakve najčešće nosi ovog puta je atraktivna brineta zamenila cipelama s debljom petom.

Šik izdanje Megan Markl: Prugasta haljina na budućoj princezi mami uzdahe! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa Amerikanka koja redovno pleni pažnju svojim modnim kombinacijama nakon lošeg izdanja u sivom, u komemoraciji u povodu obeležavanja Anzak dana koja je kasnije usledila u palati Vestminster igrala je na sigurno pa se odlučila za kombinaciju kratkog kaputića dizajnerke novozelandskih korena Emilije Vicksted i midi suknje dužine do polovine lista u crnoj boji.

Kako će sve Megan Markl zauvek promeniti britansku monarhiju: Kraljevski biograf otkriva do sada nepoznate detalje! (FOTO)

foto: Profimedia

Elegantnu kombinaciju Megan je sjajno začinila beretkom s crnim detaljem, a u stajling su se lepo uklopile klasične crne salonke od brušene kože.

Pravila kojih princ Hari i Megan Markl moraju da se pridržavaju tokom svog venčanja: Sve je do detalja isplanirala kraljevska porodica! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovoga puta se princu Hariju i Megan u sklopu obeležavanja počasti poginulim vojnicima na Galipolju pridružio i princ Vilijam koji je u ponedjeljak postao tata treći put.

Kako održava formu buduća članica kraljevske porodice: Fitnes rutina i režim ishrane Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Ponosnom ocu dva sina i ćerkice na prinovi su srdačno čestitali princ i Megan.

Biografija otkriva: Kakva je bila Megan Markl pre nego što je upoznala princa Harija? (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, 24. aprila svake godine u Londonu se obeležava već tradicionalni obred, na kojem se nađe i nekoliko pripadnika kraljevske porodice. Ove godine ta čast je zapala princu Hariju i njegovoj budućoj supruzi.

Prava dama dostojna kraljevskog dvora: Megan Markl u haljini Džeki Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs