Teška preko 100 miliona dolara

Dženifer Lopez (49) je preterala: Latino zavodnica prekšila prvo modno pravilo! (FOTO)

Latino zavodnica često je na meti kritika zbog svojih modnih izdanja, ali lepu Dženifer Lopez to ni najmanje ne uznemirava

Star look
Autor:
Dženifer Lopez (49) je preterala: Latino zavodnica prekšila prvo modno pravilo! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Premda je nepisano modno pravilo da se uz vrtoglavi dekolte ne otkrivaju noge, Džej Lo je na predstavljaju godišnje top liste najuticajnijih osoba prema magazinu "Time" u Njujorku pokazala kako ga vrlo rado krši.

Za seksi Dženifer koja će ove godine napuniti 49. godina okrenule su se mnoge glave na ovom partiju gde nije nedostajalo poznatih lica među kojima su bile i Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom, britanska glumica Emili Blant, zvezda serije "Stranger Things" Mili Bobi Broun, Keša, Šon Mendez i dr.

Dženifer Lopez u zagrljaju srpskog sportiste: Ova fotografija je obišla svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Dženifer kojoj je društvo pravio dečko Aleks Rodrigez, bila je među najzapaženijim damama u glamuroznoj kreaciji ukrašenoj blještavim zlatnim detaljima, baš kako to Dženi najviše voli.

Mama desetogodišnjih blizanaca Maksa i Eme pokazala je svoju besprekornu figuru koju održava vežbama i ishranom.

Pogled koji zaustavlja dah: Evo u kakvom luksuzu uživa Dženifer Lopez!

foto: Profimedia

U nedavnom je intervjuu Dženifer Lopez koja se našla na listu 100 najuticajnih osoba prema magazinu "Time "izjavila kako je pokreće velika strast i ljubav prema poslu.

"U stvari to je glad i ambicija za nečim višim. Strast koju imam dok radim svoj posao je ono što me gura napred. Volim svoj posao i jednostavno znam da mogu još mnogo toga lepoga da stvorim i zato ne želim da gubim vreme', rekla je rođena Njujorčanka i dodala: "Ljudi ne razumeju da se producentskim poslom bavim već 10 godina, o Bože to je zaista puno."

Dženifer Lopez puna sebe zavodljivo plesala: Potpuno nesvesna šta joj se dešavalo iza leđa! (VIDEO)

foto: Profimedia

Osim što je jedna od najuticajnijih žena na svetu, Džej Lo je ujedno i jedna od najbogatijih, a sve zahvaljujući svom trudu i radu. Njeno bogatstvo se procenjuje na preko 110 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs