Totalni promašaj

Holivudski zavodnik predmet podsmeha čitavog sveta: Bivše ga prozivaju zbog onoga što je uradio sa svojim telom! (FOTO)

Glumac je za vreme priprema za snimanje novog filma na plaži pokazao ogromnu tetovažu koja prikazuje Feniksa koji se izdiže iz pepela. Za nju je pre dve godine rekao da je lažna

Star look
Autor:
Holivudski zavodnik predmet podsmeha čitavog sveta: Bivše ga prozivaju zbog onoga što je uradio sa svojim telom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ben Aflek (45) trenutno snima film "Triple Frontier" s glumcima Čarlijem Hanamom (37) i Oskarom Ajzakom (39).

Za vreme priprema na plaži u Majamiju, Aflek je pokazao ogromnu, šarenu tetovažu Feniksa na leđima. Paparaci su tetovažu uočili još 2015. nakon razvoda s Dženifer Garner (45). Kada su ga novinari pitali o tetovaži, Ben je rekao da nije prava.

Skinuo se u kupaći i šokirao ceo svet: Šta je sve radio na svom telu slavni glumac! (FOTO)

foto: Profimedia

"Lažna je, to je za film. Imam drugih tetovaža na mestima koje je lako prekriti. Tetovaže mogu da postanu zavisnost nakon nekog vremena", rekao je pre tri godine Aflek.

Ali njegova bivša supruga Garner, s kojom ima troje dece, nije se libila da prokomentariše novi ukras na Benovim leđima.

foto: Profimedia

"Znate šta bi mu rekli u mom rodnom gradu? 'Ah, jadničak'. Feniks koji se uzdiže iz pepela, jesam li ja pepeo u toj priči? Odbijam da budem to", rekla je Dženifer pre dve godine.

Plakala pred bivšim: Slavna glumica suzama želi da ga vrati! (FOTO)

foto: Profimedia

Tetovažu je blatila i pevačica Dženifer Lopez (48), s kojom je do 2004. Aflek bio veren.

"Grozna je, šta to, pobogu, radiš? Sve njegove tetovaže su prešarene, a ne bi trebalo da budu. Tetovaže bi trebalo da budu kul", rekla je pevačica u intervjuu s Endijem Koenom.

Modni dvoboj Severine i Dženifer Lopez: Pevačice u istom luksuznom komadu! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim velikog Feniksa, Aflek ima istetoviranog i delfina na kuku kojim je prekrio ime svoje srednjoškolske ljubavi, a na desnom bicepsu ima šareni crtež ribe, cvetova, lobanje, strelica i krsta s bodljikavom žicom s ružama.

Nakon što su se pojavile fotografije Benove tetovaže na leđima, korisnici društvenih mreža počeli su da se šale na njegov račun. Jednu od tih šala "lajkovala" je i glumica Sara Džesika Parker (52).

"Odvratno. Pogodite ko je ovo. Znate one ljude koji imaju jako kul tetovaže. Baš nas zanima zna li Ben nekog takvog", stoji na Instagramu jednog američkog časopisa. Objava se svidela i zvezdi "Seks i grada".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs