Pale sve maske

Lice anđela krije dušu đavola: Mračna tajna slavne glumice dospela u javnost! (FOTO)

Dženiferine pozitivne karakteristike ne samo što su maska - nego je ona sušta suprotnost od "dobrice iz komšiluka"
Šuška se
04:12h Autor:
Lice anđela krije dušu đavola: Mračna tajna slavne glumice dospela u javnost! (FOTO)
Foto: AP / Chris Pizzello

Holivudska glumica Dženifer Garner i bivša supruga Bena Afleka osvojila je publiku svojom pristojnošću, skromnošću, urođenom ljupkošću, neiskvarenošću... Kao da nije ni prošla pored Holivuda, zar ne?

Međutim, ima onih koji kažu da sve ove Dženiferine karakteristike ne samo što su maska - nego je ona sušta suprotnost od "dobrice iz komšiluka", piše Story.rs.

Štaviše, pojedini tvrde da je Garnerova veoma proračunata i da bukvalno svaki svoj postupak u javnosti pažljivo planira.

Lud od alkohola i droge ubio suprugu: Skandalozan život slavnog pisca! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako izvor blizak Benu Afleku tvrdi, njegov najbolji prijatelj i kolega Met Dejmon nikada nije voleo Dženifer. S druge strane, ni ona nije volela nijednog Benovog prijatelja, a svaki put kada bi on izašao iz kuće - Dženifer je navodno pravila scene jer je tvrdila da je Aflek zapostavlja.

Ipak, to nije sve! Američki mediji pišu da je lepa glumica ta koja je plasirala medijima priče da je Ben Aflek alkoholičar, kako bi mu se osvetila zbog preljube i razvoda.

Takođe, mnogi koji govore protiv Dženifer, napominju da ona nema nijednu drugaricu, da u svakom trenutku mora da bude ona koja kontroliše situaciju, kao i da je glumac i režiser Kevin Smit, koji je jednom istakao da Ben Aflek nije ista osoba otkad je s Dženifer, jednostavno ne podnosi.

Svi životni brodolomi Bena Afleka: Kockanje, alkoholizam i razvod! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs