šUŠKA SE

Asistentkinja Megan Markle dala otkaz: Nije mogla više da izdrži!

Mnogi smatraju da je vojvotkinja od Saseksa izuzetno teška osoba

Šuška se
Autor:
Asistentkinja Megan Markle dala otkaz: Nije mogla više da izdrži!
Foto: Profimedia

Iako bi rad za vojvotkinju od Saseksa neki smatrali jednim od najglamuroznijih i najprestižnijih poslova, nekima to očigledno i nije tako. U najvećoj tajnosti, lična asistentkinja Megan Markle odlučila je nakon samo šest meseci da da otkaz, a sada se samo čeka i razlog.

Predstavnik Kensingtonske palate odbio je da komentariše nagli odlazak lične asistentkinje Megan Markle, o kojoj se zna jedino da se zove Melisa, koja je nakon samo šest meseci rada za vojvotkinju od Saseksa odlučila da da otkaz.

Veliki peh: Megan Markl osramotila kraljevsku porodicu! (FOTO)

Koji je razlog njenog naglog odlaska, javnosti još nije poznat, ali dobro se zna da joj posao nije bio nimalo bez stresa, naročito jer je počela da radi upravo pred venčanja Megan i Harija, a dodatni stres i napetost u dvorcu stvorio je otac vojvotkinje od Saseksa, Tomas Markle.

"Melisa je izuzetno talentovana osoba i odigrala je ključnu ulogu na kraljevskom venčanju, stoga će nam svim itekako nedostajati", otkrio je izvor s britanskog dvora za Dejli Mejl.

Šok, suze radosnice, najlepše iznenađenje: Zašto je Megan Markl pohrlila kroz masu i zagrlila jednu sasvim običnu devojku! (FOTO)

Ipak, neki tvrde kako se razlog njenog odlaska krije u tome što je Megan Markle zapravo izuzetno teška osoba, a to je još pre venčanja medijima otkrila i njena bivša agentkinja Đina Neltorpe-Kovne, koja je rekla da su vojvotkinja i njene potrebe uvek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu delili njene "vizije".

Ugovor o trudnoći Megan Markl izašao u javnost: Evo čega se najviše boji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs