Podrška

Šok, suze radosnice, najlepše iznenađenje: Zašto je Megan Markl pohrlila kroz masu i zagrlila jednu sasvim običnu devojku! (FOTO)

Kraljevski par u obilasku Australije i Novog Zelanda pokušava da podigne svest mladih o važnosti njihovog angažovanja u zajednici. Često razgovaraju na temu mentalnog zdravlja

Vip priča
Autor:
Šok, suze radosnice, najlepše iznenađenje: Zašto je Megan Markl pohrlila kroz masu i zagrlila jednu sasvim običnu devojku! (FOTO)
Kraljevski par u Australiji, Foto: Profimedia

Tokom posete luci u Oklendu (Novi Zeland) vojvoda i vojvotkinja probijali su se kroz masu fanova, gde je Megan Markl uočila poznanicu. Oduševljena, Megan je prišla devojci u masi i srdačno je zagrlila.

Mlada devojka je Hana Sergel, dvadesetogodišnja studentkinja sa kojom je Megan ostvarila kontakt preko društvenih medija pre nekog vremena.

Hana i Megan dopisivale su se putem instagrama dok Megan nije ukinula svoje profile na društvenim mrežama nakon veridbe. Tokom svoje borbe sa mentalnim stanjem, Hana se poverila Megan, koja joj je bila velika podrška. Tokom jednog Haninog boravka u bolnici, Megan joj je poslala ohrabrujući video u kome joj savetuje da bude ono što jeste, da nastavi sa normalnim životom i da nikako ne odustaje od fakulteta.

Megan i Hari stigli na Fidži: Ostrvljani na kolenima pred vojvotkinjom, prineli i žrtvu! (FOTO)

Među gomilom koja je hrlila da pozdravi vojvodu i vojvotkinju, Megan je uočila Hanu. Devojku su preplavile suze radosnice kada ju je Megan prepoznala i prišla da je pozdravi i zagrli.

Dan ranije, Megan i Hari su bili na čajanci u jednom kafeu sa omladinom Novog Zelanda i razgovarali na temu mentalnog zdravlja. Domaćinu događaja, mladoj Lusi Kenedi (19) koja studira dva smera - trgovinu i psihologiju, Hari je ponudio posao nakon diplomiranja. Lusi je rekla da završava fakultet za dve godine i da bi joj bila čast da radi za kraljevsku porodicu, a Hari se ponudio da pomogne oko toga: "Samo nam javi kada završiš, postaraćemo se za to".

Megan i Hari ludi od ljubavi, pozdravljali sve prolaznike: Buduća princeza oduševila stilom! (FOTO)

Prilikom turneje, Megan i Hari uvek su srdačno pozdravljali fanove, družili se sa mladima, a i decu su uvek pozdravljali i grlili s ljubavlju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs