Prošla je kroz pakao

Zbog neuspeha se odala drogi, majka je iskoristila pa doživela nervni slom: Poznata glumica rešila da se vrati glumi! (FOTO)

Sve je išlo normalnim tokom do 2015. kada se posvađala sa majkom Nualom

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Glumicu Mišu Barton svi znaju iz slavne serije "Okrug Oranž" u kojoj je glumila Marisu tri sezone, od 2003. do 2006. godine, piše Glossy.

 

Miša se tokom treće sezone donela odluku da napusti seriju i posveti se glumačkoj karijeri i uživa u životu.

 

To je dovelo do toga da je njen lik u seriji uklonjen, odnosno Marisa je poginula u saobraćajnoj nesreći. Serija se nastavila bez nje, ali samo jednu sezonu kada je i ukinuta.

 

Ni Miši nije krenulo na polju filmske karijere, te se odala alkoholu i drogi, zbog čega je završila na rehabilitaciji.

 

Nekadašnji uzor mnogim devojkama: Holivudska miljenica (29) se zapustila! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon rehabilitacije, počela je da glumi uglavnom u horor filmovima, a imala je i manjih epizodnih uloga u popularnim serijama.

 

Sve je išlo normalnim tokom do 2015. kada se Miša posvađala sa majkom Nualom.

 

Nuala je poznatu ćerku slagala oko iznosa koji je dobila za ulogu u filmu The Hoarder, a Miša je tek od produkcije saznala da je plaćena drastično više nego što joj je majka rekla.

 

Nuala je razliku uzela za sebe, naplativši i deset odsto menadžerskog postotka. Osim toga, gospođa je na ime svoje ćerke pokrenula i liniju torbica u Londonu. Od svega toga Miša nije dobila nikakav novac, a majka je sve zadržala za sebe.

 

Osim toga, Nuala je ćerku izbacila iz vile na Beverli Hillsu. Upisala se kao suvlasnica Mišinog doma i sada sa suprugom uživa u vili koju je Miša kupila.

To je dodatno pogodilo Mišu koja, koja od tada nije radila, a pre dve godine uhaćena je na terasi svog apartmana kako vrišti nakon čega je završila u bolnici.

 

Svi se pitaju šta se desilo sa licem Ariane Grande? (FOTO)

foto: Profimedia

Glumica se oglasila i rekla da joj je neko sipao nešto u piće.

 

Od tada, ni traga ni glasa nije bilo o Miši, do danas, kada je objavljeno da je postala deo MTV rijaliti šoua "The Hills - New Beginnings".

 

Potvrdila je ove navode, uskoro kreću epizode ovog rijalitija, inspirisan serijom u kojoj je stekla planetarnu slavu, a Miša je lepša nego ikada.

 

Ema Tompson primila nagradu od britanske kraljice: Zbog ovog detalja na sakou žene će joj aplaudirati! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...