KEBINA VANBRAČNA ĆERKA JE PRAVA LEPOTICA: Nikada nije hteo da je upozna, a priznao je tek kada ga je sud naterao

Dragan Kojić Keba iz vanbračne veze ima ćerku Inu, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Celebrities
Autor:
KEBINA VANBRAČNA ĆERKA JE PRAVA LEPOTICA: Nikada nije hteo da je upozna, a priznao je tek kada ga je sud naterao
Kako izgleda Kebina vanbračna ćerka?, Foto: Kurir / Dado Djilas

Dragan Kojić Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece, sina Igora i ćerku Natašu koji su vema poznati domaćoj javnosti.

Folker je svojevremeno je bio u žiži javnosti zbog afere sa Ljiljanom Jevremović, sa kojom ima vanbračnu ćerku Inu koju je priznao tek kada ga je sud na to naterao.

Prema pisanju domaćih medija, pevač nikada nije upozna Inu, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Inina majka Ljiljana, godinama je vodila sudsku spor sa Kojićem, a kako je jednom prilikom otkrila on nikada nije ni imao želju da se zbliži sa ćerkom.

- Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe - rekla je Ljija jednom prilikom za "Blic".

Ina ove godine puni 22 godine, student je psihologije, a njena majke ne krije koliko je ponosna na nju i kaže da je dete koji bi svaki roditelj poželeo. Od majke, koja je poznati tekstopisac, nasledila je dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”.

Iako je Ljiljana jedno vreme često bila medijski eksponirana, u poslednje vreme nije je maltene bilo nigde u javnoj sferi, a kakvo mišljenje Ina ima o ocu govori i objava njene majke na Fejsbuku.

- Moj heroj , neće očevo prezimeh ni prljavu slavu , neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih ledja i nastavlja dalje - napisala je Ljiljana svojevremeno uz ćerkinu fotografiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs