"AJDE OPRA NE PRIČAJ GLUPOSTI": Voditeljka pokušava da se opere od priče sa Harijem i Megan, a Britanija ključa od besa

Britanci su oštro kritikovali Opru Vinfri nakon što je izjavila da se nada kako će kraljevska porodica da izgladi nesporazume na sahrani kraljice Elizabete II

Celebrities
Autor:
"AJDE OPRA NE PRIČAJ GLUPOSTI": Voditeljka pokušava da se opere od priče sa Harijem i Megan, a Britanija ključa od besa
Foto: Profimedia

Opra Vinfri (68) kritikovana je od strane britanaca kada je rekla kako se nada da će ceremonija "sahranjivanja mrtvih" pomoći Hariju i Megan da sklope "mir" sa članovima kraljevske porodice. Ova izjava je došla godinu dana nakon što je Opra omogućil skandalozni inetvju u kojem je Megan Markl iznela sav kraljevski "prljav veš".

"Mislim da u svim porodicama – znate, moj otac je nedavno preminuo, ovog leta – i kada se sve porodice okupe na zajedničku ceremoniju, ritual, znate, sahranjivanja vaših mrtvih, postoji prilika za uspostavljanje mira“, rekla je Opra navodeći da se nada da će se to desiti i sa članovima kraljevske porodice.

Odnosi kraljevske porodice poljuljani su 2020. godine kada su Hari i Megan odlučili da se povuku sa svih dužnosti i presele u SAD.

Godinu dana nakon toga, gostujući kod Opre, par je optužio kraljevsku porodicu da su se "plašili" kakva će biti boja kože malog Arčija, te da je jednom prilikom Kejt rasplakala Megan i to pred venčanje.

Megan Markl
foto: Profimedia

Sada je britanska javnost "osula paljbu" po Opri, smatrajući kako je ona pokrenula celu lavinu, te da opet ima loše namere.

"Opra zaboravlja da je ona započela ovo. Možda bi izvinjenje pomoglo u uspostavljanju mira", glasili su komentari na društvenim mrežama.

Jedan korisnik je prokomentarisao: "Opra, imala si mnogo prilika da postaviš prava pitanja i osporiš neke od rečenih stvari. Ali, nisi. I pokušavate da ubedite javnost da ovo nije sve isplanirano? Hajde, molim vas. Ne možete nas više prevariti..."

"Hajde Opra, prestani da pričaš gluposti"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs