emotivno

ĆERKA I SINOVI KRALJICE STOIČKI SE DRŽE: Odavanju počasti prisustvovala i žena koju je Elizabeta obožavala

Kraljevska porodica odala je počast kraljici Elizabeti ispred zamka u Balmoralu, a pojavila se i grofica Sofi, koja je bila veoma bliska sa kraljicom.

Celebrities
19:42h Autor:
ĆERKA I SINOVI KRALJICE STOIČKI SE DRŽE: Odavanju počasti prisustvovala i žena koju je Elizabeta obožavala
Kraljevska porodica odala je počast kraljici Elizabeti, ispred zamka u Balmoralu, Foto: Profimedia

Nakon smrti kraljice Elizabete, njen tron automatski je pripao princu Čarlsu, koji je danas zvanično preuzeo dužnost.

Njegova sestra i braća, kao i cela kraljevska porodica odali su počast preminuloj kraljici ispred zamka u Balmoralu u Škotskoj, koji je Elizabeta obožavala i gde je provela poslednje dane svog života.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Kraljevska porodica bila je okupljena na privatnoj crkvenoj službi u Balmoralu, gde su nastale mnogobrojne fotografije na kojima se vidi da su pripadnici porodice preplavljeni emocijama.

Princeza Ana i njena braća iskazali su poštovanje ljudima koji su se danas okupili oko zamka i koji danima donose cveće i šalju dirljive poruke, deleći kraljevsku bol.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Princ Endru odao je dirljivu počast svojoj majci i sve vreme tešio svoje uplakane ćerke, koje su imale veoma blizak odnos sa kraljicom Elizabetom.

"Dopušteno nam je jednan dan... sada se opraštamo od nje", rekao je Endru kojeg je obeležio veliki skandal, nakon čega se odrekao počasti.

Uprkos lošem glasu koji ga bije, princ Endru pokazao je veliku stabilnost, te je danas tešio celu porodicu uključujući svog brata i snaju, princa Edvarda i Sofi, groficu od Veseksa.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Nakon što je izašao iz svog automobila, on je kako i dolikuje mahnuo gomili ožalošćenih na imanju u Aberdinširu koji su pozdravili više članove kraljevske porodice.

Grofica od Vaskesa bila je prisutna skoro na svim najvažnijim dešavanjima i okupljanjima, a takođe je bila vrlo bliska s kraljicom kojoj je bila omiljena snaja. Sofi je veoma bliska i sa ostalim članovima kraljevske porodice. Ona je kraljicu oslovljavala "mamom", dok je Elizabeta veoma cenila njen nači vaspitanja dece, koju je učila skromnosti.

grofica Sofij, Grofica Sofi
foto: Profimedia

U Balmoralu su danas bili i suprug princeze Ane viceadmiral ser Tim Lorens, kraljičini unuci: Piter Filips, Zara Tindal, pomenute princeze Beatris i Evgenija, kao i unuka ledi Luiz Vindzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs