DECA NAJVIŠE PATE

PRELEPU BIVŠU ŽENU PONIŽAVA KAKO STIGNE, JER NE MOŽE DA PODNESE NJENU NOVU LJUBAV: Želeo je da joj oduzme ono najsvetije

Bivši muž ne može da podnese novu ljubav Olivije Vajld, a ona uživa sa jednim od najpoželjnijih pevača. Međutim, zbog njihovih sukoba deca najviše ispaštaju.

Vip priča
10:45h Autor:
PRELEPU BIVŠU ŽENU PONIŽAVA KAKO STIGNE, JER NE MOŽE DA PODNESE NJENU NOVU LJUBAV: Želeo je da joj oduzme ono najsvetije
Bivši muž ne može da podnese novu ljubav Olivije Vajld, Foto: Profimedia

U ruke glumca Džejsona Sudeikisa opet je otišao Emi, ali ovoga puta za ulogu u seriji "Ted Lasso". Na dodeli nagrada je istakao kako su mu deca najveći kritičari i da mu je njihovo mišljenje od presudnog značaja, naglasivši da ih voli najviše na svetu.

Olivija Vajld i  Džejson Sudeikis
foto: Profimedia

Naime, Džejsonova ćerka i sin, koje je dobio sa prekrasnom glumicom i rediteljkom Olivijom Vajld, neretko imaju puno saveta za svog oca, te mu često sugerišu šta bi trebalo da promeni u svojim izvedbama. Na iznenađenje mnogih, glumac nije siguran da njegovi mališani smatraju da je jednako smešan, kao što ga ceo svet vidi.

- Ne znam. Imaju jako puno komentara, a većina su dosta oštri. Znaju mi reći da neki deo izvedbe skratim i slično. Najbolje bi bilo da pitate njih, no nisu ovde – zasada - rekao je 46-godišnji glumac.

Olivija Vajld
foto: Beta

Međutim, sa majkom svoje dece nije u dobrim odnosima. Olivija i Džejson su počeli da se zabavljaju 2011. godine, a već naredne su se verili. Njihova ljubav je doživela krah 2020. i od tada su glavna tema u tabloidima.

Olivija je danas u vezi sa deset godina mlađim pevačem Harijem Stajlsom , a njenom bivšem to nikako nije po volji, pa ju je zbog toga jednom prilikom strašno ponizio.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Prisetimo se, Džejson je Oliviji uručio papire za starateljstvo nad decom na najgori mogući način - na pozornici "Cinema Cona" krajem aprila ove godine, pred mnogobrojnom publikom.

- Nažalost, taj me potez nije previše iznenadio, jer postoji razlog zašto sam prekinula tu vezu - rekla je glumica.

Olivija Vajld, Džejson Sudeikis
foto: AP / Dan Steinberg

I dodala kako njihova deca pate zbog cele situacije, te da je Džejson bio vrlo okrutan u svom postupanju s njom.

- Odabrala sam biti glumica, što sa sobom nosi i popularnost, ali moja deca to nisu tražila. Veoma me boli što su oni bezvoljno uvučeni u sve ovo - zaključila je Olivija.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Džejsonov potez na pozornici je učinio porodične probleme javnim, tako da možemo očekivati još skandaloznih naslovnica. Navodono, srž nesuglasica između bivših partnera jeste Olivijina veza sa mlađanim pevačem. Šuška se da glumac ne može da podnese to što Hari ljubi njegovu bivšu. Osim toga, smatra da pevač loše utiče na njegovu decu, jer nosi haljine i šminka se.

A kakvu je Džejson Sudeikis saputnicu izgubio, koja važi za jednu od najlepših žena na svetskoj javnoj sceni, pogledajte u našoj fotogaleriji:

1 / 16 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs