bred pit

"NEMA POJMA DA MU JE ĆERKA KRENULA NA KOLEDŽ": Dok on slavi prvu godišnjicu veze, deca ne žele NI DA ČUJU ZA NJEGA

Bred Pit i Ines De Ramon proslavili su prvu godišnjicu veze, a on se još uvek nije odlučio na važan korak.

Vip priča
Autor:
"NEMA POJMA DA MU JE ĆERKA KRENULA NA KOLEDŽ": Dok on slavi prvu godišnjicu veze, deca ne žele NI DA ČUJU ZA NJEGA
Foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Bred Pit (59) proslavio je prvu godišnjicu veze s 29 godina mlađom dizajerkom nakita Ines de Ramon, prenosi Us Weekly. Premda je izvor blizak mediju potvrdio kako je njihova veza 'jača nego ikada', glumac se ipak nije odlučio na najozbiljniji korak – upoznavanje sa decom. Dok neki tvrde da je razlog tome "opuštenija veza", drugi smatraju da prava istina leži u činjenici da s njima zapravo nema nikakav kontakt.

S glumicom Anđelinom Džoli ima troje biološke dece - ćerku Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijan (15), a ona je ranije usvojila Paksa (19), Medoksa (22) i Zaharu (18), koje je Bred usvojio.

Bred Pit
foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, kada su krajem 2016. pokrenuli brakorazvodnu parnicu, na račun glumca pale su razne optužbe o nasilju nad decom. Konkretno, govorilo se o njegovom okrutnom ponašanju prema najstarijim, usvojenim sinovima s kojima već duže vreme ne razgovara. Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba sa sinom Medoksom u privatnom avionu, koji je tada hteo da odbrani majku.

- Sva deca bila su uplašena. Anđelina je povredila lakat i leđa, a jedno dete je Bred pokušao da uguši pa mu je navodno uz to zadao i udarac u lice - rekli su izvori bliski Anđelini dok oni s Bredove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Bred Pit
foto: Profimedia

Izvor blizak glumcu rekao je tada kako između Breda i najstarijih sinova "ne postoji baš nikakva veza", a šuškalo se i da se Paks odlučio distancirati od oca, po uzoru na svog starijeg brata Medoksa.

Uz to, početkom ove godine javnost je iznenadio reakcijom na pitanje novinara, kojeg je zanimalo koliko je ponosan na ćerku Zaharu povodom upisa na fakultet.

Anđelina Džoli
foto: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Da, to je predivno. Stvarno predivno', kratko je prokomentarisao, dok se istovremeno nelagodno okretao u mestu.

Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Ptt verovatno nije bio svestan ove činjenice. "Ta deca ne razgovaraju s njim", "On ovo sigurno nije znao", "Upravo je saznao", samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs