oni su neviđeni

UPRKOS NEVEROVATNOM USPEHU BRED PIT JE OSTAO SKROMAN: Njegov razgovor sa babom i dedom ga je PRIZEMLJIO za ceo život

Njegovo odrastanje ga je napravilo na čoveka kakav je danas.

Vip priča
Autor:
UPRKOS NEVEROVATNOM USPEHU BRED PIT JE OSTAO SKROMAN: Njegov razgovor sa babom i dedom ga je PRIZEMLJIO za ceo život
Bred Pit, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Bez obzira na neverovatno uspešnu karijeru nagrađenu brojnim nagradama i bogatstvu koje uz nju ide, barem u Holivudu, Breda Pita smatraju skromnim čovekom, daleko od bahatosti i umišljenosti. A da takav ostane i nakon toliko godina, tačnije decenijama, u industriji zabave, glumac zasluge pripisuje svojoj familiji. I to ne onoj koju je imao s Anđelinom Džoli, već svom deki i baki.

Nema tu arogancije, jednostavan je tip, govore oni koji su ga upoznali pa ga vole ne samo fanovi nego i kolege s kojima radi. Blještavilo i glamur nisu mu pomutili razum; dovoljno je skroman da prizna svoje greške, šarmantan je i harizmatičan, Pit kao da izvlači najbolje iz sebe, pokazujući zahvalnost prema svemu što mu je uspeh doneo.

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad mu dele komplimente Pit, opet skromno priznaje da to nije baš njegova zasluga - porodica ga je učinila takvim dajući mu realnu perspektivu slave i uspeha na filmu.

Tako je u jednom intervjuu zapravo sve pripisao svom deki. Prisetio se razgovora sa dedom pre puno godina, kad je već nizao uspehe, a karijera mu se kretala uzlaznom putanjom. Ispričao je: "Nazvao sam deku i baku neki dan, a deda mi je rekao: ‘Hej, gledali smo tvoj film.' 'Koji?' pitao sam, a on je viknuo baki: ‘Beti, kako se zvao onaj grozan Bredov film?’."

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs