SAZNAJTE VIŠE

NAPOKON OTKRIVENO ZNAČENJE NOVE TETOVAŽE ANĐELINE DŽOLI: Da li je i ova posvećena BREDU PITU?

Tattoo majstor koji se na Instagramu nalazi pod imenom Mr. K objavio je novu tetovažu koju je radio za Anđelinu Džolie, a koja ima posebno značenje.

Vip priča
Autor:
NAPOKON OTKRIVENO ZNAČENJE NOVE TETOVAŽE ANĐELINE DŽOLI: Da li je i ova posvećena BREDU PITU?
Anđelina Džoli, Foto: Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđelina Džoli je pored glumačkog, humanitarnog rada i braka sa Bredom Pitom poznata po tetovažama kojih na svom telu preko 10. Sada je dodala još jednu, a ono što je nacrtao tattoo majstor Mr.K i objavio na njegovom je Instagramu podiglo je prašinu u javnosti.

Tim se putem umetnik glumici i izvinio zbog stvorenog nesporazuma nakon što je prvo objavio zamućenu fotografiju tetovaže koja se nalazi na Anđelininim srednjim prstima s unutarašnje strane, da bi nešto kasnije objavio onu na kojoj se zapravo vidi šta je nacrtano.

To je podstaklo korisnike društvenih mreža da je tetovaža posvećena njenom bivšem suprugu Bredu Pitu. Međutim, sada je otkriveno i značenje neobičnih crtica koje je glumica istetovirala na prstima.

"Pre svega, žao mi je zbog svih loših nagađanja i iskreno se izvinjavam Anđelini zbog stresa koji sam joj možda naneo'', napisao je Mr. K u naslovu slike.

Nastavio je: ''Ova tetovaža predstavlja dva bodeža u geometrijskom i apstraktnom stilu / ništa povezano s religijom ili krstom''.

Na fotografiji pre toga tattoo majstor upitao je svoje pratioce šta misle da joj je nacrtao, a u komentarima su mnogi napisali: "Je*i se, Brad" i "Odje*i", a Mr. K u komentarima se nadovezao: ''Tetovaža nema ništa povezano s Bredom Pitom''.

1 / 7 Foto: Profimedia

Glumica je poznata da na svom telu ima brojne tetovaže. Neke od njih su bengalski tigar, kmersko pismo, citat Quod Me Nutrit Me Destruit, krst, geografske koordinate rođenja njene dece, Yant ViHan Pha Chad Sada i M te mnoge druge.

Tokom intervjua za magazin Marie Claire UK 2020. godine, Anđelina je otvoreno pričala o svojim tetovažama.

''Volim ih. One su body art'', rekla je tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs