ANĐELINA DŽOLI NA METI KRITIKA POVODOM ZAPOŠLJAVANJA MALOLETNE ĆERKE: Radiće posao o kojem mnogi mogu samo da sanjaju

Anđelinin potez je naišao na osudu javnosti jer mnogi smatraju da je devojčica previše mlada da bi radila.

Celebrities
17:28h Autor:
ANĐELINA DŽOLI NA METI KRITIKA POVODOM ZAPOŠLJAVANJA MALOLETNE ĆERKE: Radiće posao o kojem mnogi mogu samo da sanjaju
Anđelina Džoli na meti kritika zbog najmlađe ćerke, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli poslednjih dana se našla na meti kritika javnosti jer je odlučila da zaposli svoju 15-godišnju ćerku Vivijen. Naime ona je pronašla posao za svoju najmlađu ćerku a fanovi je kritikuju jer je Vivijen još uvek maloletna pa smatraju da nema potrebe da radi u tim godinama.

Anđelina Džoli ima šestoro decce, troje usvojene i troje biološke sa Bredom Pitom, a još uvek je u toku i drama oko starateljstva nad maloletnom decom, među kojima je i Vivijen.

Sama je usvojila Medoksa (22), potom Paksa (19) i Zaharu (18), a u braku sa Bred Pitom je rodila Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen, koji imaju 15 godina.

1 / 12 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Često se piše o njihovoj najmlađoj ćerki Vivijen Maršelin Džoli-Pit. Preslatku devojčicu često upoređuju sa ocem. Iako je pokupila lepe crte lica oba roditelja, Vivijen više liči na Bred Pita.

Anđelina je glavna producentkinja novog mjuzikla na Brodveju “The Outsiders”. Prvi put radi na Brodveju, ali je povodom ovog projekta prvi put i angažovala svoju ćerku kao ličnu asistentkinju.

“Ona me podseća na moju majku Vivijen, jer ne želi da bude u centru pažnje, već da podržava druge kreativne ljude. Ozbiljna je i promišljena kada je pozorište u pitanju i razume na koji način može da doprinese projektu”, saopštila je Anđelina prenosi CDM.me

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs