morgan frimen

GLUMAC ZA KOJEG SE PRIČALO DA JE SPAVAO SA UNUKOM STIGLA STRAŠNA KAZNA: "Smršao je 11 kilograma, život mu je AGONIJA"

Morgan Frimen je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. godine

Vip priča
Autor:
GLUMAC ZA KOJEG SE PRIČALO DA JE SPAVAO SA UNUKOM STIGLA STRAŠNA KAZNA: "Smršao je 11 kilograma, život mu je AGONIJA"
Morgan Frimen, Foto: Columbia Pictures / Hollywood Archive / Profimedia

Prijatelji Morgana Frimena upozorili su da je glumčevo zdravlje na "kriznoj tački" usred medijskih natpisa da zvezda "opada", prenosi Dejli Star.

Prema pisanjima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" i tokom nedavnog pojavljivanja na "SeaChange" događaju krajem jula. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočara dok je pozirao s rukama na leđima.

Doduše, prema Radar Onlajnu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za spomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvek jedan od "najvrednijih ljudi u Holivudu".

Morgan Frimen
foto: Mc1 Alexander Kubitza/Dod / Zuma Press / Profimedia

- Doduše, trpi neverovatnu bol. Boli ga kada hoda, kada ustaje sa stolice, pa čak i samo da pomera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor.

Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dve godine, rekavši da nema apetit zbog bolova koje trpi. Zdravlje zvezde dospelo je na mnoge naslovnice poslednjih meseci, posebno jer je Frimen zbog infekcije bio prisiljen da otkaže put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije filma "Special Ops: Lioness".

Morgan Frimen
foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Uprkos svemu, njegov predstavnik za javnost insistirao je na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizovana bila leva ruka, a od tada nosi kompresijsku rukavicu na ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs