Neverovatno

Jeftine, unikatne, prelepe: Da li biste obukli venčanicu od toalet papira?! (FOTO)

Ako biste bacili pogled na fotografije bez čitanja teksta, nikada ne biste ni pretpostavili od čeha su haljine sačinjene
Wedding
17:50h Autor:
Jeftine, unikatne, prelepe: Da li biste obukli venčanicu od toalet papira?! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Cheapchicweds

Verovatno ste već nekada čuli devojku koja govori da bi se udala i obučena u kesu, samo kada bi ljubav njenog života bila pored nje.

Ovakvu rečenicu uglavnom ne shvatamo bukvalno, već samo kao metaforu da joj ništa nije važnije od sreće sa njim.

A šta mislite, da li bi, umesto te kese, obukla toalet papir?! Ako je svadbena haljina preskupa i ne uklapa se u budžet, zašto da ne? Bar tako misli žena koja je napravila venčanice od toalet papira za takmičenje u pravljenju istih, prikazanog u emisiji Cheap Chic Weddings!

Želela je unikatnu haljinu: Mlada rukom prišila 22.000 guščjih pera na venčanicu! (FOTO)

Uslovi koje venčanica mora da ispuni da bi kreatorka mogla sa njom da se takmiči jesu da se koristi određena vrsta papira, bilo koji lepak, ali je najvažnije da ljudsko biće može da je nosi, kao i da može da se obuče i skine, a da se ne pocepa ili raspadne.

Oženio se Endi Marej: Mladoženja u kiltu, mlada Kim u venčanici za pamćenje! (FOTO)

A photo posted by Carol (@carolstouchstone) on Jun 4, 2015 at 8:26am PDT

Da li biste i vi mogle same sebi da napravite haljinu? Da li biste se za najsrećniji dan u vašem životu obukle u nekoliko rolni toalet papira?

Mnogi su ove kreacije ocenili kao prava umetnička dela, a mnoge devojke su dobile inspiraciju za unikatnu haljinu, naročito zbog pristupačne cene i fleksibilnosti krojeva - svako može da je napravi kako želi!

Ovogodišnja pobedica takmičenja napravila je klasičnu, elegantnu haljinu sa šlepom, a sve je kompletirala slatkim, belim šeširićem sa mrežicom i tako kupila srca žirija i publike.

Mnoge dame su se složile da su haljine prelepe, da se na prvi pogled uopšte ne razlikuju od venčanica napravljenih od standardnih materijala. Šta vi mislite?

Kako da napravite 30 novih komada odeće od jedne tkanine! (VIDEO)

A photo posted by Carol (@carolstouchstone) on Jun 4, 2015 at 6:37pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs