Oduševiće vas

Želela je unikatnu haljinu: Mlada rukom prišila 22.000 guščjih pera na venčanicu! (FOTO)

U pitanju je sirena haljina sa uskim korsetom, koji je Šeril prekrila i komadima tila i ukrasnih svetova od satena, za šta joj je trebalo nekoliko dana, ali je omiljene detalje, guščja pera, prišivala punih 200 sati
Wedding
12:40h Autor:
Želela je unikatnu haljinu: Mlada rukom prišila 22.000 guščjih pera na venčanicu! (FOTO)
Foto: Youtube / Incredible World

Dvadesetčetvorogodišnja mlada Šeril Mekglin želela je da na svom venčanju nosi unikatnu haljinu, pa je 6 meseci ranije započela planiranje, dizajn i kreiranje venčanice za svoj najsrećniji dan.

Budući da je nedavno i započela svoj posao sa venčanicama, čini se da Šeril nije bilo teško da san pretvori u javu, ali kada su ljudi čuli da je na haljinu ručno prišila neverovatnih 22 hiljade guščjih pera, ostali su šokirani!

Ćerka poznatog bankara u venčanici od 35 metara svile - Haljina kakvu niste videli! (FOTO)

U pitanju je sirena haljina sa uskim korsetom, koji je Šeril prekrila i komadima tila i ukrasnih cvetova od satena, ali je omiljene detalje, guščja pera, prišivala punih 200 sati!

Ona je poželela i da na haljini ostavi i trag svog supruga Džoela, pa je na leđima izvezla njihova imena.

Foto: Youtube / Incredible World
Foto: Youtube / Incredible World

"Nedeljama pre venčanja i danju i noću sam radila na venčanici" - rekla je Šeril i objasnila da je pera nabavila u lokalnoj mesari, gde joj je čovek obećao da će joj čuvati pera koja ostanu nakon čerupanja ovih životinja, kao i zašto se odlučila za tako nešto:

5 venčanica koje su obeležile 2014. godinu pogledajte OVDE - Raskoš i elegancija o kojima se dugo pričalo! (FOTO)

"Želela sam da venčanje bude zimsko, jer me je Džoel zaprosio na Božić 2011. godine. Takođe, želela sam nešto ekstravagantno, jer oslikava moju ličnost" - kaže novopečena supruga. Inače, Šeril je uvek volela perje, njen diplomski rad bio je inspirisan legendarnim Labudovim jezerom, a kada ju je Džoel zaprosio, znala je da će na njihovom venčanju biti ovih detalja.

Na dan venčanja, svi pogledi bili su uprti u šlep, koji je bio potpuno prekriven perjem, a mlada je bila ponosna i uzbuđena:

"Zaista sam se osećala odlično dok sam hodala ka oltaru. Toliko sam radila na njoj, veo sam završila veče pre venčanja" - kaže Šeril, koja je na kraju i plakala zbog venčanice:

"U toku prijema prosula sam vino po perju i plakala sam zbog toga. Ali, sada razmišljam da napravim još jednu i prodam je, jer dobijam sve više poziva od žena koje žele da im šijem venčanice" - zaključuje ona sa osmehom.

Ostavljenoj mladi sreća nije uništena - Venčanica koja je doživela svetsku slavu! (FOTO)

Foto: Youtube / Incredible World
Foto: Youtube / Incredible World
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs