Neverovatna priča

Nekad divlja, gola i razuzdana, danas postala princeza: Životni put Sofije od Švedske! (FOTO, VIDEO)

Kraljevska porodica bila je zgrožena izborom svog sina, ali danas se sve vratilo u normalu
Vip priča
15:50h Autor:
Nekad divlja, gola i razuzdana, danas postala princeza: Životni put Sofije od Švedske! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka, toples model i devojka od skandala, Sofija Helkvist, od danas počinje da živi život princeze u Švedskoj.

Naime, ona je danas izgovorila sudbonosno Da dugogišnjem dečku, princu Karlu Filipu, nasledniku švedske krune. Njihovom raskošnom, bajkovitom venčanju prisustvovale su skoro sve krunisane porodice Evrope, ali i veliki broj javnih ličnosti.

Murad Osman i Natalia Zahkarova: Venčanje koje su ispratili milioni ljudi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, nije uvek sve bilo tako slatko i romantično, prenosi Dejli mejl.

Kada se saznalo da je švedski princ započeo vezu sa Sofijom, mediji su malo kopali po njenoj prošlosti i imali su šta i da vide!

Na prvom snimanju kom je prisustvovala kao model, kada je imala 20 godina, princeza se fotografisala u toplesu, a ubrzo nakon toga postala je misica 2004. godine.

Jelena Đoković: Životna priča dame koju cela Srbija voli!

Foto: You Tube printscreen / adde133
Foto: You Tube printscreen / adde133

Godinu dana kasnije učestvovala je u rijaliti šouu Veliki brat, gde je većinu vremena provela u tanga kupaćem i oskudnoj odeći, pa je portal Youtube preplavljen provokativnim snimcima današnje princeze Sofije.

Ispratio ju je i skandal zbog ljubljenja sa američkom porno zvezdom Dženom Džejmson i vrućim masažama od strane muškaraca.

Naravno, sve ove informacije došle su i do švedskog dvora, a kraljevska porodica bila je zgrožena izborom svog sina. Njena današnja svekrva, kraljica Silvija, Sofiju nije smatrala dostojnom princa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da li zbog toga što se smirila i prestala da izlazi u noćni provod, u kom je i upoznala budućeg muža, ili zbog toga što je i sam princ Karl Filip oduvek važio za skandaloznog mladića, nekako su se vremenom stvari smirile i Sofija je prihvaćena od strane krune.

Danas, Sofijin imidž je potpuno drugačiji - od nekadašnjih minijaturnih krpica i provokativnih izdanja, danas se može videti samo u glamuroznim haljinama smernog kroja.

Fotografija sa venčanja obišla ceo svet: Zašto je priča ovog para oduševila milione! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U skladu sa tim, na svom venčanju nosila je prelepu venčanicu sa dugačkim šlepom i velom koji seže do kraja šlepa, a dugačak je skoro 3 metra!

Želela je unikatnu haljinu: Mlada rukom prišila 22.000 guščjih pera na venčanicu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs