Ovo mora da se proba

Najbolja pica na svetu gotova za 15 minuta: Ovakve nema ni u jednoj piceriji! (RECEPT)

Brz, ukusan, hrskav, savršen obrok

Recepti 09.11.2017. - 09:51h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 20 g kvasca, 250-300 g brašna, so, 50 ml ulja, 1 praziluk, 100 g tvrdog sira, 100 g kačkavalja, malo čeri paradajza, 200 ml mleka, origano, 200 g suhomesnatog po izboru, kečap ili paradajz pire.


Priprema: Kvasac rastopiti u mlakom mleku, možete dodati i kašičicu šećera. Pomešajte brašno, so, ulje, dodajte nadošli kvasac, pa umesite malo mekše testo. Ostavite da odstoji oko 15 minuta, pa ga premesite i razvijte što tanje.

 

Testo premažite kečapom ili paradajz pireom, zatim dodajte sitno seckano suhomesnato i odozgo krugove praziluka. Pospite izdrobljenim sirom, rasporedite čeri paradajz i na kraju pospite origanom.

 

Jastuk torta od malina: Sočna, izdašna, topi se u ustima! (RECEPT)

foto: Bakina kuhinja

 

Preko svega narendajte kačkavalj i pecite na 230 stepeni 10 - 15 minuta.

 

Prijatno!

 

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...