Bogato jelo, lako se sprema

Mađarski goveđi gulaš sa paprikom i krompirom: Obavezan u kuvaru svake domaćice! (RECEPT)

Kažu da mađarska kuhinja ima četiri "stuba" na kojima se zasniva: perkelt, paprikaš, tokaj i... gulaš! Ovaj klasični recept je obavezan u zbirci svake dobre domaćice
Recepti 20.11.2016. - 16:20h Autor: lisa.rs
Foto: Thinkstock
  • 90 minuta
  • Srednje teško

Sastojci

  • 500 g govedine
  • 8 kašika ulja
  • 4 zelene paprike
  • 100 g paradajza
  • 350 g krompira
  • začini po ukusu

Priprema: Isecite meso na kocke, pa ga propržite i dinstajte dok ne omekša, piše Lisa.rs.

 

Dodajte 7 dl vode, isecite papriku, krompir i paradajz na kockice i dodajte u gulaš. Dinstajte još dvadesetak minuta. Začinite po želji.

 

Dijetalna čorba sa leblebijama: Ukusan i zdrav obrok na kašiku! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...