Recepti sa Stilom

Jagnjeći but s ruzmarinom

Jagnjeći but posolite, pobiberite, prelijte uljem, pospite ruzmarinom i pecite na 180 stepeni.
Recepti 29.03.2013. - 12:45h
Jagnjeći but s ruzmarinom, Foto: Shutterstock
  • 180 minuta
  • Srednje teško
  • Za 10 osoba

Sastojci

  • jagnjeći but
  • 3 svežeg ili sušenog ruzmarina
  • 3 nane
  • 2 šećera
  • vinskog sirćeta
  • Ulja
  • Bibera
  • Soli

Sat vremena pre vađenja iz pećnice prelijte mešavinom nane, šećera i sirćeta.

 

Savet
Pečeni but servirajte s nanom i pečenim povrćem

 

Preuzeto iz: „Domaća kuvarica, Gastronomsko blago Srbije”, Mladinska knjiga

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...