Ukusno

Italijanska pogača: Evo kako da napravite fokaču! (RECEPT)

Ukus Italije na vašem stolu. Nabavite dobro vino, napravite fokaču i večeras se opustite

Recepti
Autor:
Italijanska pogača: Evo kako da napravite fokaču! (RECEPT)
Foto: Letina kuhinja

Sastojci:

500gr brašna

15gr kvasca

malo šećera

so

350ml tople vode

masline

čeri paradajz

bosiljak

Priprema: Aktivirati kvasac, zatim dodati sastojke za testo. Umesiti glatko i mekano testo. Ostaviti da odstoji dok se ne duplira.

Iseći paradajz i masline. Testo razvući u krug. Dodati masline i paradajz, so, bosiljak. Peći na 180 stepeni 20-25minuta. Preliti maslinovim uljem u koje smo stavili čen belog luka i svež ruzmarin. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs