SPAS ZA SVAKU DOMAĆICU

SVAKA ŽENA U SVOJOJ KUHINJI MORA DA IMA OVAJ APARAT: Boljeg prijatelja od njega nema!

Davno sam shvatila da je zdrava i balansirana ishrana ono što svojoj porodici i deci moram da obezbedim, evo kako mi je to pošlo za rukom

Recepti
Autor:
SVAKA ŽENA U SVOJOJ KUHINJI MORA DA IMA OVAJ APARAT: Boljeg prijatelja od njega nema!
Foto: Promo

Davno sam shvatila da je zdrava i balansirana ishrana ono što svojoj porodici i deci moram da obezbedim. Deci je neophodno da svaki dan jedu kuvana jela koja će im omogućiti pravilan razvoj. Stoga sam se dugo mučila i bukvalno robovala ovom pravilu. Čim dođem sa posla, ulazila sam u kuhinju grozničavo pripremajući jela, u želji da ih što pre spremim i decu dočekam sa raznovrsnim menijem na stolu.

Međutim, to je postalo veoma opterećujuće za mene. Shvatila sam da nemam snage da svaki dan prolazim kroz istu agoniju grozničavog spremanja obroka. Tada sam našla pravo rešenje u vidu Tefal One Pot multifunkcionalnog aparata za kuvanje.

To je aparat koji mi je omogućio da uživam dok kuvam. Da uživam sa svojom decom, prijateljima i rodbinom, a sve dok se jelo krčka u ovom divnom Tefalovom aparatu.

Sad ću da vam ispričam koliko je lako i praktično koristiti ovaj uređaj:

Tefal
foto: Promo

Naime, ovaj multifunkcionalni aparat za kuvanje je i električni ekspres lonac dizajniran tako da skrati vreme koje provodite u kuhinji.

Poseduje čak 25 unapred programiranih načina kuvanja pa u njemu možete da pripremite bukvano sve! Kad kažem sve, mislim na to da sam ja u njemu kuvala: pirinač (rižoto sa povrćem), žitarice za doručak ili večeru, testeninu sa povrćem, supe, razna mesa (koja su posle tako meka i sočna), čak sam i džem spremala iskoristivši zaleđeno voće iz zamrzivača!

Ma verovatno mi ne biste verovali kada bih vam ispričala kakve đakonije su sve izlazile ispod poklopca ovog nezamenljivog aparata!

Tajna Tefalovog One Pot multifunkcionalnog aparata za kuvanje je u tome što on stvara idealnu konvekciju toplote, za ravnomerno kuvanje, dok postavka ekspres lonca omogućava da brzo spremimo jela koja bi se inače kuvala dugo.

Ako uživate u kuvanju kao što to radim ja, ovaj uređaj ima i način rada poznat kao „Uradi sam“ pomoću kojeg možete da podesite vreme i temperaturu, te da kuvate sa ili bez pritiska.

Kada želim da me toplo jelo sačeka kad dođem sa posla, samo uključim funkciju zadržavanja toplote do 24 sata.

Sada dan ne mogu da zamislim bez One Pot aparata za kuvanje! Često volim da kažem da mi je ovaj aparat novi najbolji prijatelj i nezamenljiva pomoć u kuhinji!

Advertisement
Tefal
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs