pogledajte

ŠARENE PLATE U OBLIKU VENCA SU OBAVEZAN DETALJ NA PRAZNIČNOJ TRPEZI: Pustite mašti na volju! (FOTO)

Neodoljive, šarene plate u obliku Božićnih venčića su sve ono što nam treba na prazničnom stolu!

Recepti
Autor:
ŠARENE PLATE U OBLIKU VENCA SU OBAVEZAN DETALJ NA PRAZNIČNOJ TRPEZI: Pustite mašti na volju! (FOTO)
Instagram / frenchcheesecorner, Foto: Instagram / frenchcheesecorner

Bilo da organizujete igranje društvenih igara ili gledanje božićnih filmova, ili pripremate svečanu večeru, s ovim detaljem ne možete da pogrešite . Prelepe su, elegantne i primamljive, a bez sumnje impresioniraće baš svakog gosta.

Osim ukusnih zalogajčića za one gladne i znatiželjne, ovaj venac već i samim oblikom čini kreativan ukras za svaki praznični sto.

Ove plate, u svetu popularne kao “Christmas carchuterie wreath” vrlo su jednostavne da se naprave. Formu venca možete napraviti od grančica ruzmarina, a zatim na njega poslagati šta god želite; sir, šunku, salame, masline, krekere, orašaste plodove, soseve i voće, a u slatkim varijantama možete se poigrati božićnim keksićima, čokoladicama i sitnim kolačima. Dodatno možete da podignete ugođaj s još malo zelenila, grančicom bora ili listićima lovora, kadulje ili bosiljka.

Ako vam ponestane inspiracije možete rekreirati neke od brojnih božičnih plata sa fotografija, a možda vam pritom na pamet padne i nešto sasvim novo i drugačije. Kakve god venčiće da napravite, mi vam garantujemo da će se o njima pričati celo veče!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs