Svaka domaćica treba da zna

Trik da vam svako jelo uspe: Ovde leži tajna savršenog ručka!

Caka koja može čak i da sakrije poneku grešku koju ste možda napravili tokom kuvanja

Recepti
14:38h Autor:
Trik da vam svako jelo uspe: Ovde leži tajna savršenog ručka!
Foto: Shutterstock

Svaka žena koja redovno kuva kod kuće sigurno je primetila jednu čudnu stvar - koliko god da pratimo recept i čini nam se da uvek stavljamo iste sastojke u identičnoj razmeri, jelo ne ispada onako kako smo hteli i navikli. Tek kad završimo kuvanje i probamo, shvatimo da to nije to i da nam se uopšte ne dopada...

U čemu je caka? Gde smo pogrešili? Da li je do temperature ili dužine kuvanja, do kvaliteta namirnica? Šta je to zapravo potrebno za savršeno jelo, odnosno da li postoji trik da nam baš svaki ručak uspe i bude fenomenalnog ukusa?

Tajna je u pravom odabiru začina! Ako jelo začinite savršenom razmerom soli, povrća i začina, u količini po vašem ukusu, ne postoji način da vam ručak ne uspe i da ne bude vrhunskog ukusa.

Štaviše, osim što će jelu dati bogatu punoću ukusa, kvalitetan začin može i da sakrije poneku grešku koju ste možda napravili tokom pripreme i kuvanja!

Kako da odaberete savršen začin za jela?

Pre svega, obratite pažnju da začin bude napravljen od prirodnih sastojaka visokog kvaliteta. Samo takvi sastojci mogu da vam garantuju savršen ukus. Pazite i na svoje zdravlje - birajte začin koji ne sadrži veštačke boje i pojačivače ukusa, već onaj koji će obogatiti vaša jela istinskim ukusom prirodnog povrća i slanoćom mora.

Kako u moru veštačkih proizvoda pronaći prirodnu mešavinu začina?

Naša omiljena Vegeta, koju domaćice u Srbiji obožavaju decenijama, nudi široku paletu proizvoda iz linije Vegeta Natur!

foto: Promo

U kesici Vegeta Natur mešavine začina nalazi se samo usitnjeno sveže povrće, zdrava kurkuma koja začinu daje prepoznatljivu žutu boju, prirodna morska so sa ostrva Pag, predivna biljka selen koja daje upečatljiv miris po kojem već dugu niz godina prepoznajemo najkvalitetniju začinsku mešavinu...

Vegeta Natur začini ne sadrže veštačke dodatke koji poboljšavaju miris i ukus, pa su idealan izbor za sve one koji žele da uživaju u hrani bez bojazni za zdravlje. Savršen su završni dodatak najrazličitijim jelima - od supe i čorbe, preko krompirića i rižota, do variva, gulaša, mesa i ribe.

Kuvanje je postalo još lakše uz Vegeta Natur kocke

Potpuni novitet na tržištu kada je u pitanju začinjavanje jela, jesu fenomenalne Vegeta Natur kocke, napravljene od odabranih začina, povrća, morske soli i maslinovog ulja. Uz Vegeta Natur kockice jelo će dobiti pravi domaćinski ukus, koji se ne zaboravlja.

Sada kada znate u čemu je tajna, trk po kesicu Vegete Natur i spremno se otisnite u novu kulinarsku avanturu. Mogućnost greške i bacanja jela ne postoji uz savršenu mešavinu začina raskošnog ukusa, kakav može da podari samo majka priroda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs