Probajte i vi

Ovim ćete ga odbiti: Izbegnite greške u seksu

Zamenite široku pidžamu nečim uskim i izazovnim, ne kritikujte ga već mu predložite ono što vama pruža zadovoljstvo i ne čekajte da muškarac počne prvi
Škola sexa
10:52h Autor:
Ovim ćete ga odbiti: Izbegnite greške u seksu
Foto: Shutterstcok

Koliko god seks bio kvalitetan, sve volimo da ponekad unesemo zanimljivu promenu.

Žene, znajući muškarce, uvek pretpostavljaju da će oni preduzeti prvi korak ka seksualnom odnosu. Međutim, i žene imaju svoju ulogu u zavođenju i moraju ponekad da se zapitaju "Šta ja mogu da uradim da zapalim atmosferu?", prenosi Cosmopolitan.rs.

Dr Džejn Grir, stručnjak za seks i porodični terapeut, smatra da žene često greše u krevetu i pitanjima seksa, a primetila je da se najčešće ponavljaju tri greške.

1. Udobna odeća

Razumljivo je da ne želimo da se skockamo za spavanje i da ćemo sve najradije uskočiti u udobnu pidžamu. Međutim, koliko je to uzbuđujuće muškarcu? Odgovor: ni najmanje.

Zato, ako želite da začinite svoj seksualni život, zamenite široku plišanu pidžamu s printom na kojem su medvedići nečim uskim, izazovnim i priđite svom partneru. To će biti i više nego zanimljiva promena.

2. Pasivnost

Ne čekajte da muškarac počne ili predloži seksualni kontakt. Zavedite ga, preduzmite prvi korak, iznenadite ga u najrazličitijim situacijama i pozama. Oboje ćete se zabaviti i uživati.

3. Kritika

Ona se mora izbeći po svaku cenu. Ništa neće "ohladiti" muškarca brže od kritike "Ovo mi se ne sviđa" ili "Nemoj tako".

S druge strane, slobodno možete da ga podstaknete da radi ono što vam se dopada. Predložite mu ono što vam pruža zadovoljstvo i reagujte pozitivno ako sam pronađe pravo mesto.

I ne brinite, drage dame, jer i muškarci prave greške u seksu, a koje su to, možete da pročitate OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs