Obratite pažnju

I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati: Najgore što možete reći muškarcu!

Kada mu kažete moramo da razgovaramo, on to odmah shvata kao potencijalni problem
Ljubav i zavođenje
22:34h Autor:
I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati: Najgore što možete reći muškarcu!
Foto: Shutterstock

Iako su za žene to sasvim obične i normalne rečenice koje se upotrebljavaju svakodnevno i u odnosu sa bilo kim, postoji nekoliko stvari koje muškarci jednostavno ne vole da čuju, naročito od žene do koje im je stalo.

Problem je u tome što muškarci to shvataju kao najavu problema, svađe ili okrivljavanja da neke stavri radi pogrešno, zato preformulišite rečenicu, jer im je za sledećih 7 prag tolerancije vrlo nizak!

1. Moramo da razgovaramo

Iako vama zvuči sasvim normalno, muškarci ovu rečenicu vide isključivo kao kao najavu gomile problema. Možda ste vi hteli samo da čujete njegovo mišljenje o nečemu nevezanom za vaš odnos, ali ako ovako počnete, on će pomisliti da će dobiti kritiku. Ukoliko je u pitanju nešto ozbiljno, zaboravite na uvod i odmah pređite na stvar.

4 stvari kojih ne treba da se odreknete ni zbog jednog muškarca - Nije vredno!

2. On to radi ovako

Hteli to da priznaju ili ne, muškaraci mrze kada ga upoređujete sa drugim i govorite kako neki drugi muškarac ovo ili ono radi drugačije ili bolje. Kada je u pitanju žena koju vole, ljubomora će biti neizostavna, zato zaboravite na stalna poređenja, jer će mu odmah proći kroz glavu da vam taj muškarac znači više nego on, čim ga toliko spominjete.

3. Ispričala sam drugaricama

Isto kao i žene, muškarci dele sa prijateljima određene detalje iz intimnog života. Iako je uglavnom u pitanju hvalisanje sposobnostima u krevetu, oni ne vole da zalaze u detalje, za razliku od žena koje neretko do sitnih niti opisuju čitavu situaciju. Muškarci ne vole da znaju da vaše drugarice imaju tačnu predstavu o tome kakvi su u krevetu, pa iako im sve to pričate, ne morate njemu to da kažete.

4. Generalizacija

Kada započnete razgovor sa "Zašto stalno", oni će odmah pomisliti da ste ga već osudili i da nešto baš nikada nisu uradili kako treba. Ako imate primedbu na njegovo ponašanje svakako mu recite, samo izbacite reč stalno, a pre toga samu sebe pitajte dešava li se to zaista uvek i bez izuzetka.

5 stavova koje svaka žena treba da ima u vezi - Ne dozvolite da vas ponižava i manipuliše!

5. Osuda na račun prijatelja

Isto kao što ne želite da se on meša u vaš izbor prijatelja, ni vi to nemojte raditi. Sve što ćete dobiti jesu nepotrebne svađe.

6. Pitanje pažnje

Ako vam on ne posvećuje dovoljno pažnje, pustite da to shvati iz vaših dela. Na primer, zovete ga na kafu, a on ne želi - idite sami, ne prigovarajte zato što se njemu ne ide. U većini situacija direktna optužba da vam ne poscvećuje dovoljno pažnje muškarci shvataju kao taktiku da prestanu sa nečim što su radili i odmah vam udovolje.

Fatalne greške - Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

7. Više ne vidim smisao

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs