Nemojte da rizikujete

Ne želite da izgubite muškarca? 8 stvari koje treba odmah da mu priznate!

Svejedno će jednom biti otkrivene, a vi ćete ispasti lažov, zato je bolje da mu sami kažete neke stvari
Ljubav i zavođenje
05:00h Autor:
Ne želite da izgubite muškarca? 8 stvari koje treba odmah da mu priznate!
Foto: Shutterstock

Postoje stvari koje jednostavno ne smemo da krijemo na početku veze. Činjenica je - biće otkrivene, a vi ćete ispasti lažov.

Da biste to sprečili, evo šta treba da priznate partneru što pre, ako želite da ga zadržite i da se ne osramotite!

1. Gledanje pornića

Verovatnoća da to i on radi prilično je velika, zato nema potrebe za skrivanjem!

Kad žene nisu pored njih - Evo šta muškarci rade u tajnosti!

2. Dugovi

Nije ni na kome da sudi o vašim dugovima, jer samo vi znate zašto ste ih napravili i ne treba da se stidite. Uostalom, ukoliko vam predloži putovanje ili nešto slično što iziskuje troškove, moraćete da objasnite zašto nikad ne možete nigde.

3. Aljkavost

Nema svrhe da svaki put pre njegovog dolaska ubrzano sređujete stan - jednom će sigurno doći nenajavljen, a tada nećete moći da sakrijete svoju naviku.

4. Pušenje

Nema poente da ulazite u vezu u kojoj ćete se predstavljati da ste nešto što niste. Stalno će vam u mislima biti cigareta, a posle nekog vremena razmišljaćete samo o tome kako da se rešite partnera da biste smirili svoju zavisnost.

5. Ljubomora

Najbolji savet je da ne budete ljubomorni, ali to je lakše reći nego učiniti. Zato je bolje da odmah kažete ako imate problema sa preteranom ljubomorom, možda će vam pomoći da to i prevaziđete zajedno.

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu - Muž svaki dan mora na detektor laži!

6. Politička i religijska uverenja

Ukoliko ne želite da promenite svoje stavove koji imaju veze sa politikom ili religijom, onda je bolje da ih suptilno iznete na početku veze. Jer, ukoliko se vaši stavovi drastično razlikuju, to može biti ozbiljan problem u budućnosti. Zato je bolje da znate kako ono drugo razmišlja - bolje sprečiti nego lečiti.

4 stvari kojih ne treba da se odreknete ni zbog jednog muškarca - Nije vredno!

7. Zdravstveni problemi

Nemojte kriti zdravstvene probleme, za početak zato što se to i ne može sakriti na duge staze. Uostalom, to i nije nešto čega bi trebalo da se stidite. Na kraju, osoba pored vas treba da zna kako da se ponaša u situaciji kada vam nije dobro.

8. Veštine

Ako ne umete da kuvate, zamenite sijalicu ili slično, to je u redu. Nema ništa loše u tome da znate šta ne znate. Veza ne treba da se zasniva na sitnim lažima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs